Sosyal Medya

Güvenlik/Koruma

Bitdefender Mobile Security en iyi “Android Güvenlik Çözümü” seçildi!

Bitdefender Mobile Security en iyi "Android Güvenlik Çözümü" seçildi! AV-TEST tarafından yapılan testlerde başarılı olan ve bu ödülü 6. kez almaya hak kazanan Bitdefender Antivirüs, rakiplerine göre bu alanda da en başarılı siber güvenlik çözümü olarak dikkat çekti.

BITDEFENDER MOBILE SECURITY AV-TEST TARAFINDAN

EN İYİ ANDROID GÜVENLİK ÇÖZÜMÜ SEÇİLDİ

 

Bitdefender Mobile Security en iyi “Android Güvenlik Çözümü” seçildi!

 

Bağımsız antivirüs test kuruluşu AV-TEST tarafından yıl boyunca yapılan testler sonucunda global siber güvenlik lideri Bitdefender Antivirüs, yılın En İyi Android Güvenliği ödülünü almaya hak kazandı. AV-TEST tarafından yapılan testlerde başarılı olan ve bu ödülü 6. kez almaya hak kazanan Bitdefender Antivirüs, rakiplerine göre bu alanda da en başarılı siber güvenlik çözümü olarak dikkat çekti.

 

Global siber güvenlik lideri Bitdefender Antivirüs, bağımsız antivirüs test kuruluşu AV-TEST tarafından yapılan testler sonucunda En İyi Android Güvenliği ödülünü kazandıklarını duyurdu. Bitdefender Antivirüs tarafından geliştirilen Bitdefender Mobile Security, AV-TEST tarafından 2022 yılı boyunca gerçekleştirilen tüm testlerde en yüksek performansı göstererek Android cihazlar için yılın en iyi güvenlik çözümü seçildi. 17 siber güvenlik çözümü arasında, kötü amaçlı yazılımları algılama, kötü amaçları yazılımlara karşı koruma, performans ve bataryayı verimli kullanma gibi kategorilerdeki tüm testleri başarıyla geçen Bitdefender Mobile Security, kullanıcı dostu ara yüzü ve meşru uygulamalar hakkında hiç yanlış uyarı vermemesiyle de dikkatleri üzerine çekti.

 

 

Bitdefender Antivirüs 6. Kez En İyi Android Güvenliği Seçildi

 

Bireysel ve kurumsal kullanıcılar için ödüllü antivirüs ve siber güvenlik çözümleri sunan Bitdefender Antivirüs, bağımsız antivirüs test kuruluşu AV-TEST tarafından yapılan testlerde 6. kez yılın en iyi Android güvenliği seçilerek en başarılı siber güvenlik çözümü olarak dikkat çekti. Bitdefender Antivirüs Siber Tehdit İstihbaratı Direktörü Dragos Gavrilut, “AV-TEST tarafından bir kez daha en iyi Android güvenlik çözümü seçilmekten onur duyuyoruz.” ifadelerinde bulunurken AV-TEST CEO’su ve CTO’su Maik Morgenstern ise “Bitdefender, her yıl test ettiğimiz mobil güvenlik çözümleri arasında performans ve kullanılabilirlik açısından mükemmelliğini kanıtladı. Bitdefender Mobile Security, mobil cihazın performansını sorunsuz bir şekilde koruyabiliyor. Kötü amaçlı yazılımları engelleme konusundaki olağanüstü yeteneği sayesinde Bitdefener Mobile Security, gerçekleştirdiğimiz testlerde en başarılı sonuçları alarak 6. kez En İyi Android Güvenliği seçildi.” açıklamasında bulundu.

Laykon Bilişim’in Operasyon Direktörü Alev Akkoyunlu

Bitdefender Mobil Güvenlik Çözümlerinde Mükemmelliğini Kanıtladı

 

Android cihazların güvenliğini sağlayabilmek için antivirüs yazılımlarına çok büyük bir ihtiyaç duyulduğunu vurgulayan Bitdefender Antivirüs’ün Türkiye distribütörü Laykon Bilişim’in Operasyon Direktörü Alev Akkoyunlu

“Siber saldırılar her geçen gün artıyor ve çok daha karmaşık hale geliyor. Özellikle mobil kullanıcı sayısının artmasına paralel olarak bu alana yönelik siber saldırılarda da gözle görülür bir artış söz konusu. Siber saldırganlar, sosyal mühendislik, kimlik avı saldırıları ve casus yazılımlar gibi pek çok yöntemle kullanıcıların kişisel verilerini ele geçiriyor. Kullanıcıların, siber suçluların Android cihazlara yönelik saldırılarından korunabilmesi ve kişisel verilerin güvenliğini sağlayabilmeleri için başvuracağı en ideal çözümün güvenilir bir antivirüs yazılımı kullanmak olduğunu söyleyebiliriz.” ifadelerinde bulundu. Akkoyunlu, “Sektörün ilk gerçek zamanlı sohbet koruması özelliğiyle Bitdefender Mobile Security, bilinen veya bilinmeyen kötü amaçlı yazılımlara ve mobil anlık mesajlaşma uygulamaları aracılığıyla gönderilen bağlantı tabanlı saldırılara karşı üstün bir koruma sunuyor. Ayrıca her kullanıcımıza ücretsiz sunduğumuz VPN ile sanal ortamda güvenli kalmak mümkün oluyor. Mobil cihazlara yönelik sunduğumuz güvenlik sayesinde AV-TEST tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda elde ettiğimiz bu başarı, siber güvenlik alanında mobil tabanlı en iyi korumayı sağladığımızı bir kez daha kanıtladı.” açıklamasında bulundu.