Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Bitdefender ve Uyumsoft güçlerini birleştirdi

Bitdefender ile Türkiye’nin inovasyon lideri Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri AŞ güçlerini birleştirdi. Bitdefender ve Uyumsoft arasında yapılan iş birliği kapsamında, Uyumsoft’un e-Belge e-Uyum (e-Fatura, e-Arşiv Fatura, e-SMM, e-Defter, e-İrsaliye vd) uygulamaları ve Banka Bakiyem, ekoCari, Crm, Tam Teşvik gibi yazılım ürünleri, Bitdefender’in müşteri ağına özel fiyat avantajları ile sunuluyor.

Bitdefender ve Uyumsoft güçlerini birleştirdi

Bitdefender ve Uyumsoft “siber güvenlik ve dijital dönüşüm” konularında iş birliği yaptı.

Global güvenlik yazılımları şirketi Bitdefender ile Türkiye’nin inovasyon lideri Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri AŞ güçlerini birleştirdi. Bitdefender ve Uyumsoft arasında yapılan iş birliği kapsamında, Uyumsoft’un e-Belge e-Uyum (e-Fatura, e-Arşiv Fatura, e-SMM, e-Defter, e-İrsaliye vd) uygulamaları ve Banka Bakiyem, ekoCari, Crm, Tam Teşvik gibi yazılım ürünleri, Bitdefender’in müşteri ağına özel fiyat avantajları ile sunuluyor. Uyumsoft’un farklı büyüklükteki işletmelere sunduğu ticari yazılım çözümleri, şirketlerin iş süreçlerini mekan ve zaman bağımsız olarak uçtan uca temassız ticaret olarak yönetmelerine imkan veriyor.

Güçlerini birleştiren Bitdefender ve Uyumsoft, on binlerce müşterisine, “siber güvenlik ve dijital dönüşüm” konularında hizmet vermeye devam ediyor. Aynı zamanda, Uyum Akademi platformu üzerinden veri güvenliği, siber güvenlik, dijital dönüşüm gibi konularda eğitimler gerçekleşiyor.

İşletmeleri, birlikte dijitalleştireceğiz

Uyumsoft olarak işletmelerin iş süreçlerini zaman ve mekan bağımsız uçtan uca dijitalleştirdiklerini anlatan Uyumsoft İş Geliştirme Direktörü Turgut Erkaynak, şunları söyledi:

“Ülkemizin lider yerli yazılım üreticisi olarak küçükten büyüğe her ölçekteki ve her sektördeki firmaya uçtan uca dijital dönüşüm hizmeti veriyoruz. İşletmelerin her alandaki ihtiyaçlarına çözümler üretiyoruz, sektörel bazda butik çözümler sunuyoruz, mevzuat değişikliklerine hızlı adaptasyon sağlıyoruz ve müşteri memnuniyetini öncelikli iş hedefimizin arasına alarak 7/ 24 online destek ile 81 İl’imize hizmet götürüyoruz. Uyumsoft olarak kuruluşumuzdan bugüne ekosistem yapılanmasına büyük önem vermekteyiz. Siber güvenlik alanında global bir şirket olan Bitdefender ile güç birliği yapmaktan çok mutluyuz, anlaşmamızın iş dünyasına hayırlı olmasını diliyoruz. Yaptığımız iş birliği kapsamında, Bitdefender’in iş ortakları Uyumsoft’un e-Uyum uygulamaları, Banka Bakiyem, ekoCari, uyumCRM gibi yazılım çözümlerini özel fiyat avantajları ile müşterilerine sunuyor. İşletmeleri, birlikte dijitalleştireceğiz.” dedi.

Dijitalleşme sürecinde siber güvenlik kritik rol oynuyor

“Bitdefender’in ödüllü güvenlik çözümleriyle, kurumları giderek daha karmaşık hale gelen saldırılara karşı korumak için Türkiye’nin önde gelen yazılım şirketlerinden Uyumsoft ile birlikte hareket etmekten gurur duyuyoruz.” ifadelerinde bulunan Bitdefender’in Türkiye Distribütörü Laykon Bilişim’in Genel Müdürü Barbaros Akkoyunlu, şunları söyledi:

“Fidye yazılımları, DDoS atakları ve kimlik avı saldırıları, kuruluşları ciddi güvenlik ihlali riskine soktuğu için proaktif bir siber savunma, dijitalleşme sürecinde son derece kritik. Bitdefender Antivirüs, son 10 yılda en fazla yılın ürünü seçilerek siber suç faaliyetlerine ilişkin savunmada rakipsiz olduğunu her yıl kanıtlıyor. Uyumsoft ile hayata geçirdiğimiz bu iş birliği, Türkiye’deki kurumların güvenlik duruşlarını iyileştirmek ve gelişmiş saldırılara karşı siber dirençlerini artırmak için ihtiyaçları olan tüm korumayı sağlayacaktır.” dedi.