Sosyal Medya

Kripto Para

BITEXEN TEKNOLOJİ ve ANTALYASPOR sponsorluk anlaşmasına imza attı!

Bitexen Teknoloji A.Ş., Antalyaspor’un yeni forma göğüs sponsoru oldu. Bitexen Teknoloji ve Antalyaspor arasındaki forma göğüs sponsorluk anlaşması 7 Eylül Salı günü Antalyaspor Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde düzenlenen imza töreni ile hayata geçirildi.

BITEXEN TEKNOLOJİ ve ANTALYASPOR sponsorluk anlaşmasına imza attı!

Türkiye’de FinTek sektörünün öncü şirketleri arasında yer alan Bitexen Teknoloji A.Ş., Antalyaspor’un yeni forma göğüs sponsoru oldu. Bitexen Teknoloji ve Antalyaspor arasındaki forma göğüs sponsorluk anlaşması 7 Eylül Salı günü Antalyaspor Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde düzenlenen imza töreni ile hayata geçirildi.

İmza töreninde konuşan Fraport TAV Antalyaspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Av. Aziz Çetin, FTA Antalyaspor adına iyi bir anlaşmaya imza attıklarını belirterek,

“Bitexen ile ortak ilgi ve çabamız doğrultusunda bu iş birlikteliğinin gerçekleşmiş olmasından mutluyuz. Kendilerine kulübümüze verdikleri destek için teşekkür ediyoruz. Biz de inşallah Bitexen için faydalı işlere imza atarız. 3 yıl için forma göğüs sponsorluğumuzu Bitexen’e verdik. Ayrıca “Fan Token” çalışmamızı da Bitexen ile yapacağız. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

 

Törende konuşan Bitexen Teknoloji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Cenk Erdem,

“Antalyaspor ile böyle bir anlaşma yapmaktan mutluyuz. Bitexen olarak ülkemizde sporun büyük bir destekçisi olmaya gayret ediyoruz. Espordan futbola, basketboldan motor sporlarına geniş bir yelpazede iş birlikleri yapıyoruz. Sunduğumuz teknoloji ile sporu, sporcuyu ve sporseveri bir araya getiriyoruz. Avrupa’da nüfusuna oranla en fazla kripto para kullanan ülkeyiz. Bu potansiyeli geniş bir çerçevede görerek her alanda blokzincir teknolojisinin sunduğu imkanları insanlara anlatarak, en doğru hizmeti en doğru kullanıcıya sunmayı hedefliyoruz. Bu hedefimiz doğrultusunda Antalyalıları ve Antalyaspor taraftarını Bitexen ile tanıştırmaktan mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.