Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Bitexen Teknoloji’nin Ana Sponsorluğunda CRYPTO CAMP TURKEY başlıyor

Bitexen Teknoloji'nin Ana Sponsorluğunda CRYPTO CAMP TURKEY başlıyor. Crypto Camp Turkey’in eğitmenleri arasında İsmail Hakkı Polat...

BITEXEN TEKNOLOJİ’NİN ANA SPONSORLUĞUNDA CRYPTO CAMP TURKEY BAŞLIYOR

Bitexen Teknoloji’nin Ana Sponsorluğunda CRYPTO CAMP TURKEY başlıyor

Türkiye’de FinTek sektörünün öncü şirketleri arasında yer alan Bitexen Teknoloji, kadın girişimcilerin kurduğu, internet ortamında A’dan Z’ye interaktif blokzincir ve kriptopara eğitimi veren Crypto Camp Turkey’in ana sponsoru oldu. Eğitim programı kriptoparalar ve blokzincir teknolojilerini öğrenmek isteyen herkese açık olacak.

İTÜ ARI Teknokent’te geliştirdiği inovatif teknolojilerle Türkiye’de FinTek sektörünün öncü şirketleri arasında yer alan Bitexen Teknoloji, interaktif blokzincir ve kriptopara eğitimi veren Crypto Camp Turkey’in ana sponsoru oldu. 16-20 Aralık 2020 tarihleri arasında online olarak gerçekleştirilecek olan Crypto Camp Turkey’de katılımcılar toplamda 5 gün, yaklaşık 40 saat boyunca kriptoparalar ve blokzincir teknolojisi konularında, alanında uzman akademisyenler ve sektör profesyonellerinden eğitim alacak.

Eğitim programı kapsamında katılımcılara kriptoparaların temeli, blokzincir teknolojilerinin kullanım alanları, teknik analiz, kriptopara hukuku ve vergilendirmesi konu başlıklarında eğitim verilerek, işlem yapabilmeye dair uygulamalı/interaktif derslerle kriptopara dünyasının detayları ele alınacak.

Crypto Camp Turkey’in eğitmenleri arasında İsmail Hakkı Polat, Turan Sert, Sima Baktaş, Devrim Danyal, Tansel Kaya, Agah Selim Sesli, Max Lurya gibi isimler yer alacak.

Programa başvuru için; https://cryptocampturkey.com/


Bitexen Teknoloji A.Ş. Hakkında

2018 yılında İTÜ ARI Teknokent Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nde kurulan Bitexen Teknoloji A.Ş., geliştirdiği yenilikçi teknolojilerle, Türkiye’de FinTek sektörünün öncü şirketleri arasında yer alıyor. Türkiye’nin ilk milli Coin’i olan EXEN Coin’i sektöre sunan şirket, Türkiye’nin en geniş ürün çeşitliliği ve işlem imkânı sunan Dijital Para Alım Satım Platformu Bitexen ile kullanıcılarına hizmet veriyor.