Sosyal Medya

Kripto Para

Bitexen’den 10 kişiye 5 bin EXEN ödül

Bitexen, 5’inci yılına özel olarak düzenleyeceği yarışma kapsamında toplamda 10 kişiyi 5 bin EXEN ile ödüllendirilecek.

Bitexen’den 10 kişiye 5 bin EXEN ödül

 

Bitexen, 5’inci yılına özel olarak düzenleyeceği yarışma kapsamında toplamda 10 kişiyi 5 bin EXEN ile ödüllendirilecek. Yarışma, şirketin kurumsal sosyal medya platformları üzerinden 3 Nisan-3 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek. 

 

Türkiye’nin en geniş ürün yelpazesine sahip dijital varlık alım-satım platformu Bitexen, üyeleri için yeni bir yarışma başlatıyor. Şirket, kuruluşunun 5’inci yılına özel olarak 3 Nisan-3 Mayıs tarihleri arasında kullanıcıları için sosyal medya platformaları aracılığı ile özel bir yarışma düzenleyecek.

Toplam 10 kişiye 5 bin EXEN ödül verilecek 

Bitexen’in sosyal medya platformları üzerinden yapılacak yarışma kapsamında takipçilere markanın en sevilen özelliği sorulacak. Twitter üzerinden verilen yanıtı en fazla retweet yapılan ve Instagram’daki yorumu en fazla beğeni alan 5’er kişiye kişi başı 500’er EXEN ödül olarak verilecek. Böylece toplamda 10 kişi 5 bin EXEN ile ödüllendirilecek.

 

Yarışmaya katılarak ödül kazanmak isteyenlerin Bitexen’de doğrulanmış aktif hesaplarının olması gerekiyor. Ayrıca yarışmaya katılım şartları arasında Twitter ve Instagram’da Bitexen’in kurumsal hesaplarının takip edilmesi, yarışma başlayınca sorulan soruyla ilgili yorumun #Bitexen5Yaşında etiketi kullanılarak paylaşılması ve yarışmaya ait gönderinin beğenilmiş olması yer alıyor. Yarışma sonuçları 4 Mayıs tarihinde açıklanacak.