Sosyal Medya

Kripto Para

Bitget, Türkiye kullanıcılarına 1 BTC dağıtıyor!

Bitget, Türkiye’ye özel yepyeni ve büyük bir kampanya duyurdu. 20 Temmuz’a kadar sürecek bu kampanya ile yeni kayıt olan ya da daha önce kayıt olmuş ancak henüz hiç alım satım yapmamış  kullanıcılar, 500 kişilik 1 BTC büyük ödül havuzunu paylaşacaklar.

Bitget, Türkiye kullanıcılarına 1 BTC dağıtıyor!

10$ Değerinde İşlem Yapın, 1 BTC Paylaşma Şansı Yakalayın! 

Dünyanın lider kripto borsası Bitget, Türkiye’ye özel yepyeni ve büyük bir kampanya duyurdu. 20 Temmuz’a kadar sürecek bu kampanya ile yeni kayıt olan ya da daha önce kayıt olmuş ancak henüz hiç alım satım yapmamış  kullanıcılar, 500 kişilik 1 BTC büyük ödül havuzunu paylaşacaklar. Ayrıca en çok işlem hacmini yakalayan 3 kullanıcı ise Galatasaray futbol takımından imzalı forma ve şort kazanma şansı yakalayacak.

Kampanya şartları ise her kullanıcının ödül kazanmasını sağlayacak kadar kolay. Bitget’e kayıt olup, kimlik doğrulamasını tamamlayan kullanıcılardan sadece 10$ değerinde alım satım işlemi yapması isteniyor. Bu alım satım işlemini Vadeli İşlemler’de ya da Copytrade üzerinde yapabilmeniz mümkün. Sadece $10 değerindeki işlemle 1 BTC ödül havuzundan pay kapma şansınız olacak!

Bitget Global Yönetici  tarafından kampanya ile ilgili olarak “Türkiye kullanıcılarına özel bu kampanyamız ile yeni kullanıcıların da bizi tanımasını hedefliyoruz. 1 BTC’lik ödül havuzumuz ile Bitget ile henüz tanışmamış kullanıcıların, Bitget’i hem deneyimlemelerini hem de BTC kazanmalarını umuyoruz. Galatasaray sponsorluğumuzun da bir göstergesi olarak en çok işlem hacmi yapan 3 kullanıcımıza da Galatasaray futbol takımından imzalı forma ve şort hediye edeceğiz.” açıklaması yapıldı.