Sosyal Medya

Kripto Para

Bitget Yepyeni Ödül Programını Başlattı! $4.163’a kadar ödüller!

Bitget, bugün yepyeni ödül merkezinin başarıyla başlatıldığını duyurdu. Bitget topluluğunu daha da genişletmek ve genel işlem deneyimini geliştirmek amacıyla, tüm Bitget kullanıcıları bu girişime katılmaya ve 4.163$'a kadar ödüller kazanmaya uygundur.

Bitget Yepyeni Ödül Programını Başlattı! $4.163’a kadar ödüller!

Lider global kripto borsası – Bitget, bugün yepyeni ödül merkezinin başarıyla başlatıldığını duyurdu. Bitget topluluğunu daha da genişletmek ve genel işlem deneyimini geliştirmek amacıyla, tüm Bitget kullanıcıları bu girişime katılmaya ve 4.163$’a kadar ödüller kazanmaya uygundur.

Dünya çapında 50’den fazla ülkede varlığıyla Bitget, benzeri görülmemiş bir hızla büyüyor. Bu yılın başlarında Bitget, türev işlem hacminin tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 8,69 milyar dolara ulaştığını ve bir önceki yıla göre %300’lük bir büyümeyi temsil ettiğini duyurdu. Ayrıca, kullanıcı tabanı da önemli ölçüde büyüyerek dünya çapında iki milyon kullanıcıya ulaştı. Bitget, kapsamlı ve güvenli işlem çözümlerinin yanı sıra, farklı seviyelerde işlem deneyimine ve iştahına sahip kullanıcılara hitap etmek için işlem yapma söz konusu olduğunda yenilikçi ve ödüllendirici yaklaşımlar sağlama çabalarını hızlandırdı.

Ödül merkezinin son sürümünde, KYC tamamlayan kullanıcılar, deneme fonları, kuponlar, yatırma ödülleri ve kademeli ödüller dahil olmak üzere çeşitli ödüller kazanmaya ve önceki versiyon olan 153$’a yerine 4.163$’a kadar ödüller kazanmak için katılmaya hak kazanır.

Son girişim hakkında yorum yapan Bitget CEO’su Sandra Lou,

“Bu son girişimi hepinizle paylaşabildiğimiz için çok mutluyuz. Her şeyden önce, Bitget son altı ayda olağanüstü bir hızla hızlanıyor ve bu, dünya genelindeki Bitget topluluğunun desteği olmadan mümkün olmazdı. Platformumuz büyümeye devam ederken, başarımızı bunun gibi girişimlerle kullanıcılarımızla paylaşmak için sabırsızlanıyoruz.”

Sandra,

“Ayrıca, bunun kripto meraklıları için aynı anda ödüllendirilirken güvenilir bir platformla işlem deneyimi yaşamaları için özellikle büyük bir fırsat olacağına inanıyoruz. Gelecekte, kullanıcılarımızın sarsılmaz desteğine bir teşekkür göstergesi olarak daha cazip ödül planları sunacağız.”