Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

Bittorent’teki Filmleri Apple TV’de İzlemek

Artık Apple TV'nizde Torrent'ten film izleyebilirsiniz.

Torrent Tv adlı uygulama sayesinde Apple Tv’de film izlemek artık mümkün!

Televizyonların yaygınlığı tartışmasız biçimde yüksek. Her ne kadar izlenmeleri için ayrılan süreler azalsa da baş köşedeki konumları sağlam. Sadece yayın izlendiğinde, izleyicisini başta reklamlar olmak üzere boşa harcanan bolca zamanla karşıya bırakan televizyonların kullanım şeklini değiştiren en iyi cihazların başında Apple TV geliyor.

Televizyonu daha verimli kullanmak isteyenler için oldukça başarılı bir çözüm olan Apple TV, iTunes dünyasındaki diziler, videolar ve daha birçok görsel olanağı pratik bir şekilde sunuyor. Ancak sınırları biraz değiştirmeye ne dersiniz? İşte bu konumuzda Apple TV’nizde TorrentTV adlı uygulamanın nasıl kullanıldığı ve ne gibi faydalar sağladığından bahsedeceğiz.

Öncelikle TorrentTV, Apple Tv’nin yanı sıra Linux ve Windows desteğine de sahip olan açık kaynak kodlu bir yazılım. ChoromeCast ve Roku uyumluluğu bile var. Konumuza dönecek olursak Apple TV ile kullanımı son derece kolay. Öncelikle uygulamayı Mac ya da Windows bilgisayarınıza yüklüyorsunuz. Çalıştırdığınızda küçük, kare şeklinde bir kutucuk ile sizi karşılıyor. İzlemek istediğiniz videonun Torrent dosyasını işte bu kare şeklindeki kutuya sürüklüyorsunuz.
torrentv-downloading
Elbette bu konunun temeli Torrent’le az da olsa haşır neşir olmak da yatıyor. Eğer Torrent’in nasıl birşey olduğunu bilmiyorsanız, Google üzerinden yapacağınız kısa bir araştırmayla bu dünyaya katıla birisiniz. Bilgisayarınızda yaptığınız bu sürükle-bırak işleminin ardından uygulama, film yada videoyu Apple Tv’ye aktarmaya başlıyor. İşte artık Apple TV’nizde Torrent’ten film izleyebilirsiniz. Apple Tv’nizde bazı dosyalar açılmayabilir. Örneğin mkv uzantılı dosyaların izlenememesi gibi bir durum söz konusu.