Sosyal Medya

Otomobil

Biwatt Filosunu TOGG ile Güçlendirdi

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG'un T10X SUV modelini ürün yelpazesine ekleyen Biwatt, Türkiye’nin Otomobili’ni merak edenlere deneme yapma imkanı sunuyor.

Biwatt Filosunu TOGG ile Güçlendirdi

 

Günlük araç kiralama sektörünün ilk tam elektrikli filosuna sahip şirketi Biwatt, müşterisinin her türlü ihtiyaçlarına yönelik kullanımları da göz önünde bulundurarak elektrikli araç filosunu genişletmeye devam ediyor. 2024 ile birlikte Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG’un T10X SUV modelini ürün yelpazesine ekleyen Biwatt, Türkiye’nin Otomobili’ni merak edenlere deneme yapma imkanı sunuyor.

TOGG ile elektrikli SUV sınıfında da müşterilerinin taleplerine yanıt veren Biwatt, filosunda en fazla marka ve modelde elektrikli otomobil sunan günlük kiralama şirketi olarak yatırımlarını sürdürüyor. Türkiye’nin Otomobili’ni de zengin araç filosuna ekleyen Biwatt dinamik, modern ve kullanıcı dostu uygulamaları ile müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor.

Biwatt, zengin marka ve model çeşitliliğiyle elektrikli sürüşü günlük kiralamayla daha hızlı yaygınlaştırmayı amaçlıyor. Biwatt, yalnızca fiyat ve model ile değil, zamanın ruhunu yakalayan teknolojik yenilikler ile de hizmet veriyor.