TeknoTalk

Bixby Düğmesi Nasıl Yeniden Programlanır? Galaxy S8, S9, S10, Note 8, Note 9

Samsung Galaxy S8, S9, S10, Note 8 veya Note 9’daki Bixby düğmesi nasıl yeniden programlanır

Bixby’den kurtulmak isteyenler için Bixby düğmesine farklı fonksiyonlar yükleyin. Bixby Düğmesi Nasıl Yeniden Programlanır?

Bu haftanın başlarında Samsung, Bixby’nin ilk çıktığından beri istenilen bir şeyi devreye aldı. Galaxy S8, S9, S10, Note 8 ve Note 9 akıllı telefonları için Bixby düğmesini yeniden programlama yeteneği sundu.

Bixby’yi başlatmaktan başka bir şey yapmak için Samsung telefonunun yan tarafındaki donanım düğmesini yerel olarak yeniden programlama yeteneği.

Artık kamera, Twitter, Gmail, Google Haritalar veya istediğiniz herhangi bir uygulamayı başlatmak için Bixby düğmesini kullanabilirsiniz. Ancak burada ince bir ayrıntı var!

Ne yazık ki, Samsung, Google’ın veya Microsoft’un Cortana veya Amazon’un Alexa’sı gibi diğer sanal asistanlar için bu düğmeyi kullanma yeteneğini engelliyor. Bunun için üçüncü taraf bir uygulamaya güvenmeniz gerekir. Bunun için üçüncü taraf başka bir uygulamaya ihtiyacınız olabilir.

Bixby Düğmesini daha kullanışlı bir hale getirebileceğiniz rehberi burada bulabilirsiniz. Bixby Düğmesi Nasıl Yeniden Programlanır?

Şimdi telefonunuzdaki Bixby Düğmesi üzerinde daha fazla kontrolünüz var. Şimdi çok daha işlevsel.

 

Exit mobile version