Sosyal Medya

Mobil

BlackBerry Venice Görüntülendi!

Sızan görsel sayesinde cihazın sanal klavyesi ve tasarımı hakkında fikir sahibi oluyoruz. BlackBerry Venice'e ait olduğu öne sürülen bir görsel bugün internete düştü.

Sızan görsel sayesinde cihazın sanal klavyesi ve tasarımı hakkında fikir sahibi oluyoruz. BlackBerry Venice’e ait olduğu öne sürülen bir görsel bugün internete düştü.

Mart ayındaki Mobile World Congress etkinliğinde sadece adını duyduğumuz BlackBerry Venice’den bir süredir pek bilgi alamıyorduk. Ancak bugün ortaya çıkan yeni bir görselle BlackBerry Venice sessizliğini bozdu.

Daha önce BlackBerry Venice’in fiziksel bir klavye ile geleceği söylenmişti. Sürgüleri sayesinde ekranın altına sürülüp daha sonra tekrar çıkartılabilen fiziksel klavye ile Venice, yepyeni bir tasarıma sahip olacak.

Çift klavyeli BlackBerry Venice

Sürgülü klavyenin yanısıra BlackBerry Venice, sanal klavyeye de sahip olacak. Ortaya çıkan yeni görsel sayesinde cihazın sanal klavyesinin ve tasarımının nasıl olacağı görebiliyoruz.

Daha önce gelen bilgilerde ise BlackBerry Venice’in Android işletim sistemi yüklü olarak geleceği iddia edilmişti.

Ortaya çıkan bu görselin gerçekliği henüz doğrulanmadı ancak görselin BlackBerry Venice’e ait olması muhtemel görünüyor. Venice’in sürgülü klavyesi, işletim sistemi ve Kasım ayında çıkacağı dışında cihazla ilgili pek bir bilgi yok. Önümüzdeki günlerde BlackBerry cephesinden konu ile ilgili bir açıklama gelebilir.