Sosyal Medya

Donanım

Blackmagic’ten ikinci nesil “Pocket Cinema Camera 6K G2”

Blackmagic'in ikinci nesil 6K Cep Sinema Kamerası...Pocket Cinema Camera 6K, şimdi daha büyük bir pile ve daha eskisinden daha uygun bir fiyata sahip... Ayrıca dönen bir ekran var.

Blackmagic’ten ikinci nesil Pocket Cinema Camera 6K G2 Modeli!

Blackmagic’in ikinci nesil 6K Cep Sinema Kamerası…Pocket Cinema Camera 6K, şimdi daha büyük bir pile ve daha eskisinden daha uygun bir fiyata sahip… Ayrıca dönen bir ekran var.

Blackmagic beklendiği gibi, en baz model Pocket Cinema Camera 6K modeline bazı hoş (dünyayı sarsan olmasa da) iyileştirmelerle güncelliyor.

Şirket, daha büyük pili, döner dokunmatik ekranı ve 1,280 x 960 OLED vizör desteği gibi Pro modelinden ödünç alınan bazı özelliklere sahip Pocket Cinema Camera 6K G2 modelini tanıttı.

 

En kısa yoldan ne yapıldığını söylemek gerekirse, çekimlerinizin kompozisyonunu geliştirirken daha uzun süre video kaydedebilirsiniz.

Bu özellikleri dışında bir önceki model ile aynı; 13 adımlı dinamik aralığa ve 25.600 tepe çift yerel ISO’ya sahip, aynı adı taşıyan 6.144 x 3.456 Super 35 görüntü sensörü var. Canon EF yuvası ise size geniş bir potansiyel lens yelpazesi sunarken mini XLR girişleri yüksek kaliteli ses sağlıyor.

6K G2 modeli 1995 dolar satışa sunuldu ki bu eski fiyatından 500 dolar daha ucuz. Ayrıca, çalışmanızı düzenlemek için full sürüm DaVinci Resolve Studio’ya sahip olacaksınız.

Oldukça kompakt bir video odaklı aynasız kamera arıyorsanız, bu fiyat fena değil ancak yine de Sony A7 IV (sürekli otomatik odaklama ve yerleşik sabitleme özellikleriyle) fotoğraf çekmeye meraklılar için alternatif olarak düşünülebilecek modeller olarak söylemekte fayda var.