Sosyal Medya

Oyun Dünyası

Blizzard Entertainment, Halsey ve BTS’ten SUGA Diablo IV için iş birliği yaptı!

GRAMMY adayı, multi platin sahibi, türleri şekillendiren sanatçı Halsey ve 21. yüzyılın pop ikonları BTS'ten SUGA, Blizzard Entertainment'tan Diablo IV ile iş birliği yaptıkları "Lilith (Diablo IV Anthem)" için resmî müzik klibini yayınladı.

Blizzard Entertainment, Halsey ve BTS’ten SUGA Diablo IV için iş birliği yaptı!

 

BLIZZARD ENTERTAINMENT, HALSEY VE BTS’TEN SUGA, “LILITH (DIABLO IV ANTHEM)” İÇİN GÜÇLERİ BİRLEŞTİRİYOR 

GRAMMY adayı, multi platin sahibi, türleri şekillendiren sanatçı Halsey ve 21. yüzyılın pop ikonları BTS‘ten SUGABlizzard Entertainment‘tan Diablo IV ile iş birliği yaptıkları “Lilith (Diablo IV Anthem)” için resmî müzik klibini yayınladı. Henry Hubson’ın yönettiği klipte Fransa Cambrai’de Blizzard’ın tavanını oyundan esinlenilmiş çizimlerle ve 48 metrelik duvar boyasıyla doldurduğu Chapelle des Jésuites (Jesuits Şapeli) içi de dâhil pek çok mekân yer alıyor.

Yüce Cennetler ve Yanan Cehennemler gibi, Halsey’nin de bu hararetli parçada kendisine eşlik edecek ve yetkilerini ehlileştirmede yardımcı olacak bir muadile ihtiyacı vardı. Ve uzun süredir birlikte çalıştığımız arkadaşımız SUGA, sislerin içinden çıkıyor ve şarkının orta kısmında ustalıkla sözlerini söylemeye başlıyor.

Halsey, “Diablo IV Anthem için “Lilith’in yeniden uyarlanmış bir versiyonunda BTS’den SUGA ile iş birliği yaptığım için çok heyecanlıyım! Ailemle birlikte Sanctuary’de sayısız saatler geçirmiş biri olarak, hem bir hayran hem de bir iş birlikçi olarak buradayım,” dedi. “Ayrıca her zaman SUGA ile bu tür karanlık mitolojiye sahip bir konsept yapmak istemişimdir, umarım Diablo, SUGA ve benim hayranlarım Lilith’in kucaklayışına bayılacaklardır.” 

 

 

SUGA ise “Halsey ile Diablo evreni için bir parça üzerinde çalışmak inanılmaz bir keyifti. Umarım parça dünya çapında pek çok insanda yankı uyandırır” dedi.

 

Blizzard Entertainment Diablo Genel Müdürü Rod Fergusson,

Diablo IV’e özel bu şarkı, Halsey ve SUGA’nın Diablo dünyasına ve onun temsil ettiği her şeye olan tutkusunun güzel bir toplamı,” diyor. “Halsey’nin Lilith’ini bir ses, bir sanat eseri, bir anlatı olarak her açıdan yeniden yorumlamaları sizi doğrudan Korunak’ın umutsuz dünyasına ve hangi biçimde olursa olsun şeytanlarınızla savaşmak için gereken kararlı ruha götürüyor.

Müzik videosunun ilk 20 saniyesi, 31 Mayıs’ta Los Angeles şehir merkezindeki Vibiana’daki destansı Diablo IV lansman etkinliğinde gösterildi. Gottmik (RuPaul’s Drag Race) gibi Diablo IV iş birliği ortakları ve Offset (rapçi), Tinashe (şarkıcı), David Harbour (aktör, Stranger Things), Khleo Thomas (aktör ve oyuncu) ve diğerleri gibi özel konuklar, ünlü katedralin içindeki duvarlardaki temalı görseller eşliğinde, Zedd tarafından oluşturulmuş bir DJ seti ile gece boyunca dans etti.

Diablo IV, Windows® PC, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation®5, PlayStation®4’te 69,99 USD’den başlayan fiyatlarla ön satın alımla alınabilir. Ek zırh, sezonluk Savaş Biletleri ve daha fazlasını içeren her dijital indirme için özel paketler de mevcuttur. Fiyatlandırma ve kullanılabilirlik hakkında daha fazla ayrıntıyı buradan öğrenin.