Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Bluepath Robotics Future of Mobility’de Otomasyon Teknolojilerini Sergiledi

Bluepath Robotics, “Geleceğin Mobilitesi” etkinliğinde otonom mobil robotlar ve endüstriyel otomasyon çözümleriyle endüstriyel dönüşümde yerini aldı. Rahmi Koç Müzesi'nde düzenlenen etkinlikte, şirketin yenilikçi ürün ve hizmetleri, endüstri profesyonelleri, yatırımcılar ve teknoloji meraklıları ile buluştu.

Bluepath Robotics Future of Mobility Etkinliğinde Otomasyon Teknolojilerini Sergiledi

 

Bluepath Robotics, “Geleceğin Mobilitesi” etkinliğinde otonom mobil robotlar ve endüstriyel otomasyon çözümleriyle endüstriyel dönüşümde yerini aldı. Rahmi Koç Müzesi’nde düzenlenen etkinlikte, şirketin yenilikçi ürün ve hizmetleri, endüstri profesyonelleri, yatırımcılar ve teknoloji meraklıları ile buluştu.

 

Otomasyon mobil robot sektörünün dinamik ve yenilikçi markası Bluepath Robotics, “Geleceğin Mobilitesi” etkinliğinde son teknoloji ürünleri olan otonom mobil robotlarına ek olarak tamamlayıcı yazılımları ile beraber uçtan uca ve anahtar teslim çözümlerini sergiledi.

Rahmi Koç müzesinde düzenlenen etkinlikte Bluepath Robotics’in standında, katılımcılar şirketin öncü çözümlerini yakından inceleme ve robotların gerçek dünya iş akışlarına nasıl entegre edilebileceğini gözlemleme şansı buldu. Ford Otosan girişimi Bluepath Robotics’in otonom mobil robotu etkinlikteki varlığıyla sadece teknolojik yeniliklerini değil, aynı zamanda bu teknolojilerin işletmelerin verimliliğini nasıl artırabileceği ve günümüz zorluklarına ne tür çözümler sunabileceği konusunda derinlemesine bilgiler sağladı.

Teknolojilerimizle Yarınları Şekillendiriyoruz

Bluepath Robotics CCO’su Fehim Düzgün,

“Geleceğin Mobilitesi” etkinliğinde yaptığı açıklamada,

“Future of Mobility etkinliğini, Bluepath Robotics için sadece bir teknoloji vitrini olmakla kalmayıp, aynı zamanda sektörün en yeni trendlerini ve yatırımlarını takip edebileceği bir platform olarak görüyoruz. Bu amaçla, güncel gelişmeleri yakından takip ediyor ve ekibimizi bu yeni bilgilerle besliyoruz. Teknolojinin sadece bugünü değil, yarını da şekillendirdiğine olan inancımızla, otonom mobil robotlarımız ve tamamlayıcı yazılımlarımız ile beraber uçtan uca ve anahtar teslim çözümlerimizle endüstriyel otomasyon alanında yenilikçi bir hizmet sunuyoruz. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına yanıt veren, sürdürülebilir ve ölçeklenebilir çözümler sunarak endüstriyel otomasyonun geleceğini şekillendiriyoruz. Yaptığımız tüm işler yüksek verimlilik, esneklik ve ileri teknoloji anlayışıyla bütünleşiyor” dedi.