Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

BNP Paribas Finansal Kiralama, Leasing Cepte’yi hayata geçirdi

Profesyonel kullanım amaçlı ekipmanların finansmanında leasing çözümleri sunan BNP Paribas Finansal Kiralama, müşterilerine yönelik ilk mobil uygulaması Leasing Cepte’yi hayata geçirdi.

BNP Paribas Finansal Kiralama, yeni mobil uygulaması Leasing Cepte’yi hayata geçirdi

Profesyonel kullanım amaçlı ekipmanların finansmanında leasing çözümleri sunan BNP Paribas Finansal Kiralama, müşterilerine yönelik ilk mobil uygulaması Leasing Cepte’yi hayata geçirdi. Leasing Cepte ile müşteriler, leasing teklif aşamasından satış sonrası çağrı merkezi işlemlerine kadar tüm süreci yönetebilecek, ikinci el ekipmanlar için başvuru ve takip işlemlerini kolaylıkla yapabilecek.

BNP Paribas Finansal Kiralama Genel Müdürü Sibel Alyar, üzerinde titizlikle çalışarak hayata geçirdikleri “Leasing Cepte” mobil uygulaması ile dijitalleşme alanında önemli bir adım attıklarını belirtti. Alyar,

“Şirket vizyonu olarak müşterilerimiz ve iş ortaklarımıza çözüm odaklı bir yaklaşımla en iyi hizmeti sunabilmek ilk önceliğimiz. Bu kapsamda bir süre önce iş ortaklarımızın hizmetine sunduğumuz ‘Lease Offer’ mobil uygulamamızdan sonra, bu kez de müşterilerimize yüzde yüz dijital yolculuk yaşayabilecekleri mobil bir hizmet sunuyoruz.  Müşterilerimizin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak hazırladığımız yeni uygulamamız ile tüm müşterilerimiz leasing sonrası tüm operasyonel süreci kolaylıkla yönetebilecek, belge ve bilgi ihtiyacına mobil uygulama üzerinden rahatlıkla ulaşabilecekler.” diye konuştu.

Alyar sözlerine şöyle devam etti:

“Mevcut durumda müşterilerimizin kullandığı Online İşlem Merkezi web platformundaki özelliklere ek olarak yeni uygulamamız sadece mevcut müşterilerimizin değil, leasing ürünü kullanmak isteyen tüm firmaların kullanımına açık hale gelmiş oldu. Uygulamamız ile leasing teklifi ve başvurusu yapılabiliyor ve ikinci el ekipman listeleri incelenerek teklif verilebiliyor. Bütün bunları yaparken, aynı zamanda uygulama tasarımının sade ve kullanıcı dostu olmasına da özen gösterdik.” 

Alyar: “Müşterilerimiz için hayatı kolaylaştıracak, uçtan uca dijital bir leasing deneyimi sunuyoruz.”

Müşteri odaklı yaklaşım ile müşterilerin zaman ve mekandan bağımsız olarak kullanabilecekleri dijital uygulamaları, güçlü teknolojik altyapı yatırımlarıyla hayata geçirdiklerini belirten Alyar,

“Müşterilerin zaman içinde değişen ihityaçlarına cevap verecek şekilde sürekli gelişimin çok önemli olduğunu düşünüyoruz. ‘Leasing Cepte’ uygulamamız dijital müşteri edinimi sürecinin de altyapısını oluşturacak ve böylece online müşteri ediniminden ekipmanın devrine kadar olan tüm süreci uçtan uca yönetebileceğimiz bir platform olacak.” dedi.

Hayata gerçirdiği mobil uygulamalar ve yeniliklerle leasing sektöründe dijital alanda öncü bir şirket olan BNP Paribas Finansal Kiralama, farklı sektörlerde geniş bir yelpazede leasing finansmanı sağlıyor. İş ve inşaat makineleri, tarım, tekstil, teknolojik yazılım ve donanım, tıbbi cihaz, güneş enerjisi sistemleri ile binek ve ticari araç yatırımlarının başlıca finanse ettikleri alanlar olduğunu belirten Alyar, TEB müşterilerinin leasing ile yapacakları ekipman yatırımlarında da finansal çözüm ortağı olmanın önemini vurguladı.

Alyar, “Şirketimizin global vizyonuna uygun şekilde ‘Değişen Dünyanın Ekipman Finansmanı Şirketi’ olma hedefimizle tüm paydaşlarımıza hayatı kolaylaştıracak çözümler sunmaya devam edeceğiz” diye ekledi.