Sosyal Medya

Otomobil

BOM GT4 Avrupa Serisi Üçüncülük Kupası’nı SRO Awards Töreni’nde Aldı

Borusan Otomotiv Motorsport (BOM), her sezon üst düzey rekabete sahne olan GT4 Avrupa Serisi'ni üçüncülükle tamamladı. GT4 Avrupa Serisi'nde Türkiye'yi temsil eden ilk ve tek takım unvanına sahip BOM, kupasını Londra'da düzenlenen SRO Awards töreninde aldı.

Borusan Otomotiv Motorsport GT4 Avrupa Serisi Üçüncülük Kupası’nı SRO Awards Töreni’nde Aldı

 

Borusan Otomotiv Motorsport (BOM), her sezon üst düzey rekabete sahne olan GT4 Avrupa Serisi’ni üçüncülükle tamamladı. GT4 Avrupa Serisi’nde Türkiye’yi temsil eden ilk ve tek takım unvanına sahip BOM, kupasını Londra’da düzenlenen SRO Awards töreninde aldı.

BOM GT4 Avrupa Serisi Üçüncülük Kupası’nı SRO Awards Töreni’nde Aldı

Cumhuriyetin 100. yılında uluslararası arenada elde edilen başarıdan ötürü gururlu olduklarını dile getiren Borusan Otomotiv İcra Kurulu Başkanı Hakan Tiftik,

“Türk milleti için çok özel bir zamanda kazanılan bu başarı adına tüm Borusan Otomotiv Motorsport takımını yürekten kutluyorum. Her sezon üzerine koyarak emin adımlarla ilerledikleri bu yolda elde ettikleri başarılar, motor sporlarına ilgi duyan gençlerimize de ilham kaynağı oluyor. BOM takımının 2024 sezonunda çıtayı daha da yükseğe çıkaracağından şüphem yok” dedi.

BOM GT4 Avrupa Serisi Üçüncülük Kupası’nı SRO Awards Töreni’nde Aldı

Borusan Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Levent Kocabıyık,

“Üst üste 6 sezondur yer aldığımız GT4 Avrupa Serisi’nde elde ettiğimiz başarılarla ülkemizde motor sporlarının gelişimine ve Türkiye’nin dünya çapında tanıtımına katkıda bulunmaktan kıvanç duyuyoruz. 2023 sezonunda Borusan Otomotiv Motorsport takımı olarak imza attığımız başarıda emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımı gönülden kutluyor, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yıl dönümünde Türk milletine yaşattıkları bu gururdan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

15’inci yılını GT4 Avrupa Serisi üçüncülüğüyle taçlandıran Borusan Otomotiv Motorsport Takımı direktörü Ahmet Köseleci ise,

“Nisan ayında başlayan 2023 sezonu boyunca en ünlü motor sporları organizasyonlarına ev sahipliği yapan Avrupa’nın 6 yarış pistinde gerçekleşen seride ilk üçte yer almaktan ötürü takımımız adına çok mutluyum. Çok heyecanlı anlara sahne olan 2023 sezonunda sporcularımız, takımımız ve BMW M4 GT4 yarış otomobillerimiz çok iyi performans gösterdiler. Hazırlıklara başladığımız yeni sezonda, yakında açıklayacağımız 2024 sezonu sporcularımızla, hedefimiz şampiyonluk olacak” dedi.


Borusan Otomotiv Motorsport Hakkında:

Borusan Otomotiv Motorsport (BOM), 2008 yılında Türkiye’de motor sporlarının gelişimine ve Türkiye’nin yurt dışında tanıtımına katkıda bulunmak amacıyla Borusan Otomotiv tarafından kurulmuştur. Milli sporculardan oluşan ekibi ile Türkiye dışında; 4 kıtada, 20 farklı ülkede, 36 farklı pistte 400’e yakın yarışta start almıştır. Borusan Otomotiv Motorsport, yurt içinde 10 Türkiye Pilotlar Şampiyonluğu ve 4 Takımlar Şampiyonluğu, yurt dışında WTCC (Dünya Şampiyonası) Takımlar beşinciliği, ETCC (Avrupa Kupası) Pilotlar ikinciliğini, İtalya Endurance Champions Cup Pilotlar Şampiyonluğu ve GT4 Avrupa Serisi Pro/AM kategorisi ikinciliğini ve Silver kategorisi üçüncülüğünü elde etmiştir.

Borusan Otomotiv ana sponsorluğunda yarışan Borusan Otomotiv Motorsport’un diğer sponsorları Shell, Borusan Lojistik, Borçelik, Gedik Piliç, Borusan Oto, Supsan ve Glasurit’tir.

  • Borusan Otomotiv Motorsport (BOM)

www.borusanotomotivmotorsport.com

 

  @borusanotomotivmotorsport      instagram-png-logo | Simge Psikoloji Oyun Terapisi  @bomotorsport     Twitter Logo transparent PNG - StickPNG@BO_Motorsport

   Borusan Otomotiv Motorsport        Borusan Otomotiv Motorsport

  • BOM Akademi

www.bomakademi.com