Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Bosch’tan Kendi Hikayesini Yazan Kadınlara… 

Cinsiyet eşitliğini yaşamın her alanında destekleyen Bosch Ev Aletleri, Dünya Kadınlar Günü’nü Masumlar Apartmanı’nın gizli kadın kahramanlarıyla birlikte kutladı.

Bosch’tan Kendi Hikayesini Yazan Kadınlara…

Cinsiyet eşitliğini yaşamın her alanında destekleyen Bosch Ev Aletleri, Dünya Kadınlar Günü’nü Masumlar Apartmanı’nın gizli kadın kahramanlarıyla birlikte kutladı. Hayattaki her adımlarında; aklıyla, azmiyle, sevgi dolu kalbiyle kendi hikayesini yazan kadınların yanında olan Bosch, Masumlar Apartmanı’nın kadınlarıyla birlikte “Her kadının hikayesi görünür olmak ve eşitlikle başlar” dedi. 

Ekranların sevilen dizisi OGM Pictures yapımı Masumlar Apartmanı’nda bir ilke daha imza atıldı ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü bölümü, özel bir jenerikle yayınlandı. Her Salı akşamı TRT 1’de yayınlanan Masumlar Apartmanı’nın kamera arkasındaki kadın kahramanları başarılarıyla ön plana çıkarıldı. Yönetmen Çağrı Vila Lostuvalı, diziye katkı sağlayan 87 kadının emeğine dikkat çekti. “Her kadının hikayesi görünür olmak ve eşitlikle başlar” mesajının verildiği bu özel jenerikte, cinsiyet eşitliğini yaşamın her alanında destekleyen Bosch Ev Aletleri ile birlikte tüm kadınların Kadınlar Günü kutlandı.

Lostuvalı’nın “Bu diziyi hayata geçiren 87 kadından biriyim. Biz, bu apartmanın sahibi kadınlarız. Ve çok iyi biliyoruz ki, kadınlar olmasaydı, Masumlar Apartmanı olmazdı” sözleriyle başlayan jenerik, kendi hikayesini yazan tüm kadınlar adına ekrana taşındı.

Jenerikle sınırlı kalmayan kutlama, dizi içerisinde de kendi hikayesini yazan başarılı karakterlerle sürdü.

Masumlar Apartmanı’nın yapımcısı ve OGM Pictures’ın kurucusu Onur Güvenatam:

“OGM Pictures; film ve dizilerde alışılagelen karakter ve hikaye akışlarının dışına çıkarak Türk ve dünya izleyicisine yepyeni içerikler sunabilmeyi misyon edinmiş ve bu vizyonla milyonlarca insanın kalbine dokunmuştur. Şimdi aynı özen ve yeniliği bu kez, Bosch’un “teknoloji ile evde yeni bir iş dağılımı mümkün” misyonunu hayata geçirmek için ajansımız Circus’la çalışarak ortaya koyuyoruz. 

Bu kıymetli günde Bosch Ev Aletleri ve OGM olarak, Masumlar Apartmanı kimliğinin çok değerli bir unsuru olan jeneriğini tüm kadınlara adıyoruz.” sözleriyle düşüncelerini paylaştı.

Sorumlu marka kimliği ile sahiplendiği ‘evde eşitlik’ yolculuğunda erkek ve kadının tam anlamıyla hayatı bölüştükleri bir dünya hayali kuran Bosch Ev Aletleri, herkesin rahatça kullanabilmesi için tasarlanan üstün teknolojileriyle, evlerde eşit iş paylaşımına katkı sağlamaya ve yaşam kalitesini arttırmaya devam ediyor.