Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Bozcaada Caz Festivali, bu yıl “Oyun” temasıyla eylülde gerçekleşiyor

Kültür sanat alanındaki iş birlikleri kapsamında Paribu, bu yıl da Bozcaada Caz Festivali’nin ana sponsoru oldu. 8-9-10 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek festivalin bu yılki teması “Oyun” olarak belirlendi. 

Paribu sponsorluğundaki Bozcaada Caz Festivali, bu yıl “Oyun” temasıyla eylülde gerçekleşiyor

 

 

Kültür sanat alanındaki iş birlikleri kapsamında Paribu, bu yıl da Bozcaada Caz Festivali’nin ana sponsoru oldu. 8-9-10 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek festivalin bu yılki teması “Oyun” olarak belirlendi. 

 

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu Paribu, bu yıl da Bozcaada Caz Festivali’nin ana sponsorluğunu üstleniyor. 8-9-10 Eylül tarihleri arasında Bozcaada’da 7’ncisi gerçekleştirilecek festivalin teması “Oyun” olarak belirlendi. Festival, Hollandalı kültür tarihçisi Johan Huizinga’nın Homo Ludens’i, yani Oyuncu İnsan’ına selam duruyor ve “oyun” oynamanın yaratıcı gücünü açığa çıkarmayı amaçlıyor.

 

2021 yılından bu yana Paribu desteği ve ana sponsorluğunda gerçekleşen festival, bu yıl da caz dünyasının önemli isimlerini adada buluşturacak. Paribu’nun “Cazın Rotası Caz Adası” söylemiyle desteklediği festivalin katılımcıları arasında ödüllü saksafoncu Nubya Garcia, Güney Fransa’nın ruhunu elektronik müzikle kusursuz bir şekilde buluşturan Kazy Lambist, İsrailli  müzisyen Avishai Cohen, Avrupa’nın yükselen yıldızı Teis Semey, Big Vicious, Türkiye’de caz davulunun öncülerinden Ferit Odman, Meral Polat Trio ve Bozcaada Ensemble gibi isimler geliyor.

 

Festival, farklı jenerasyonlardan uluslararası ve yerel müzisyenleri dinleyiciyle buluşturmanın yanı sıra, farklı disiplinlerin yer aldığı atölyeler ve etkinlikler de sunuyor.  Paribu da geçtiğimiz yıl olduğu gibi festival kapsamında pop-up konserler ve sürpriz ödüllü oyunlar ile atölyeler düzenleyecek.

 

Paribu CEO’su Yasin Oral, festivalle ilgili düşüncelerini şu sözlerle ifade etti: “Kültür sanat alanında kurduğumuz iş birlikleri kapsamında Bozcaada Caz Festivali’nin üç yıldır destekçiyiz. Bu yılki teması olan oyun da bizim için teknolojiyle ilişkili bir kavram olduğu için oldukça heyecan verici. Farklı sanat disiplinlerini bir araya getiren Bozcaada Caz Festivali’nin bir parçası olduğumuz için mutluyuz.”

 

“Cazın Rotası Caz Adası” kampanya filmine buradan ulaşabilirsiniz.