Sosyal Medya

Güvenlik/Koruma

Brandefense, Smart-i Awards’ta Altın Smarti ödülünün sahibi oldu!

Siber güvenlik şirketi Brandefense, geçtiğimiz günlerde duyurduğu Brandefense 2.0 ürünüyle Dijital Dönüşüm kategorisinde Altın Smarti ödülünün sahibi oldu.

Brandefense, Smart-i Awards’ta Altın Smarti ödülünün sahibi oldu!

 

Türkiye sigorta sektörünün ilk ve tek inovasyona dayalı ödül programı Smart-i Awards, bu yıl “İnovatif Dönüşüm” temasıyla gerçekleştirildi. Sigortacılık sektörünün gelişmesini hedef alan ürün ve çözümlerin desteklenmesi amacıyla gerçekleştirilen ödül programında kazanan projeler belli oldu. Siber güvenlik şirketi Brandefense, “Dijital Dönüşüm” kategorisinde Brandefense 2.0 ürünüyle Altın Smarti ödülünü almaya hak kazandı. 

 

Türkiye’nin sigorta teknolojileri alanındaki proje bazlı ilk ve tek ödül programı olan Smart-i Awards’un ödül töreni, bu sene Sigortacılık Haftası kapsamında düzenlendi. Siber güvenlik şirketi Brandefense, geçtiğimiz günlerde duyurduğu Brandefense 2.0 ürünüyle Dijital Dönüşüm kategorisinde Altın Smarti ödülünün sahibi oldu. Şirket, yeni versiyonuyla marka izleme, yöneticileri koruma, saldırı yüzeyini yönetme, tehdit istihbaratı ve dolandırıcılık önleme çözümlerine ek olarak tedarik zinciri güvenliği modülünü de müşterilerine sunuyor.

 

Farklı sektörlerdeki kurumsal firmalara enerjiden telekomünikasyona, kamudan finansa birçok alanda yaşanan sorunlara yenilikçi yaklaşımlar sunan Brandefense; Eylül ayında sektör profesyonellerinin ve basın mensuplarının katılımıyla gerçekleştirdiği lansmanda duyurduğu Brandefense 2.0 ürünüyle çözüm sağlayıcısı olmanın yanı sıra siber güvenlik sektörüne yeni bir boyut kazandırdı.

 

Önümüzdeki dönemde de çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz

 

Ödülle ilgili görüşlerini paylaşan Brandefense Satış Direktörü Seçil Orhun, geliştirdikleri ürünün sektör açısından önemini belirterek,

 “Brandefense olarak hedeflerimiz doğrultusunda adımlar atmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda da kurum ve kuruluşlara çeşitli çözümler ve ürünler sunuyoruz. Geçtiğimiz günlerde keyifli bir lansmanla iş ortaklarımıza ve kamuoyuna duyurduğumuz Brandefense 2.0 ile Altın Smarti ödülüne layık görüldüğümüz için çok mutluyuz. Sigorta sektörü için büyük önem arz eden ödül programında aldığımız takdir, attığımız adımların doğruluğunu kanıtlar nitelikte olduğunu gösteriyor. Ürünün geliştirilmesinde emeği geçen tüm Brandefense ekibine teşekkür ederiz. 2024 yılında da çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.’’ dedi

 

Erişim Medya tarafından düzenlenen ödül programı Smart-i Awards’ta, “Genç Kıvılcım”, “Yılın Ekibi”, “Sosyal Sorumluluk”, “Yılın InsurTech’i”, “Yenilikçi Müşteri Etkileşimi ve Deneyimi”, “Dijital Dönüşüm”, “En İyi Tutundurma, Pazarlama Başarısı” ve “En İnovatif Ürün, Hizmet, Proje” kategorilerinde 13 Altın, 8 Gümüş ve 8 Bronz ödül verildi.