TeknoTalk

BTCHaber TV, kripto para uzmanlarını YouTube izleyicileriyle buluşturuyor

BTCHaber TV, kripto para uzmanlarını YouTube izleyicileriyle buluşturuyor

Türkiye’nin uzman kadrolu kripto para haber platformu BTCHaber’de yeni bir dönem başlıyor. İlgi çekici formatı, yeni yüzü ve en güncel içerikleriyle BTCHaber TV Youtube yayınına başlayarak dijital dünyada ayrıcalıklı bir yer ediniyor. Melis Hazal Karagöz’ün ekran yüzü olduğu BTCHaber TV’de ekonominin öne çıkan gelişmeleri, kripto paralar, uzman konukların analizleri ve daha birçok konu güncel içeriklerle seyircilerle buluşuyor.

BTCHaber.com yenilenen formatıyla BTCHaber TV kanalı ile dijital yayın hayatına yeni bir soluk getirmeyi amaçlıyor. 2016’da kurulan ve 2020 yılında Kriptomeda çatısı altında toplanan sektörün önde gelen uzmanları, hukukçuları ve geniş yazar kadrosuyla kripto para sektörünün nabzını tutan BTCHaber.com, BTCHaber TV ile YouTube yayınına başladı.

Ekranların deneyimli yüzü Melis Hazal Karagöz’ün yöneticiliğini ve aynı zamanda sunuculuğunu üstlendiği kanalda farklı formatlarda güncel içerikler hazırlanıyor.

Üç farklı program formatıyla yayın hayatına başlayan BTCHaber TV’de ‘Kripto Bülten’ ‘BTCafe’ ve ‘kriptografik’ programları Melis Hazal Karagöz’ün sunumuyla gerçekleşiyor. ‘Kripto Bülten’ programı ile hızlı gelişmelerin yaşandığı kripto para sektörünün ilgi çekici haberleri izleyenler ile paylaşılıyor. Haftanın öne çıkan kripto para haberleri derlenerek izleyicilere hızlı bir gündem takibi avantajı sağlıyor. Her hafta farklı bir ismin konuk edildiği ‘BTCafe’ programıyla kripto paralara dair ilgi çekici konular ele alınıyor. Aret Vartanyan ve Uğur Karakullukçu BTCafe’nin ilk konukları arasında yer alıyor. ‘kriptografik’ programı ile de kripto paralara dair teknik analizlere yer veriliyor. Yeni başlayanlar ve ileri seviyeler için grafiklerin paylaşıldığı programda izleyicilere doğru ve tarafsız bir bakış açısı kazandırılması hedefleniyor. Sektörün önemli isimlerinin yer alacağı kriptografik’in ilk konukları arasında İslam Memiş, Kıvanç Özbilgiç yer alıyor.

Dijitalleşmenin hızlı gelişimine ayak uydurmanın ve fark yaratmanın önemine değinen Kriptomeda Kurucusu Eray Dengiz

“Coinkolik, CoinBilgi ve BTChaber haber platformlarımız ile sektörde doğru ve tarafsız uzman bir kaynak oluşturuyoruz. Kripto para sektörü sürekli yükselen ve büyüyen bir sektör, tüm dünyada bu böyle. Bu yükselen sektöre uyum sağlamak ve fark yaratmak önemli, biz de bu doğrultuda büyüme gösteriyoruz. Ekibimize eklenen yeni isimlerle ve farklı formatlarla kripto para ekosistemine birlikte değer katıyoruz.

Dijitalleşmenin kaçınılmaz bir unsuru da elbette dijital kanallar. BTCHaber TV de şu an bizi çok heyecanlandıran bir mecra oldu. YouTube’da şimdiden güzel yorumlar almaya başladık. Yayın hayatına başlayan programlarımız ve yeni sezonda başlamasını planladığımız çok ilginç formatlarımız var. Eminim ki sektöre yeni bir soluk kazandıracağız.” diyerek yeni kanal hakkında bilgi verdi.

Exit mobile version