Sosyal Medya

Kripto Para

BtcTurk CEO’su Özgür Güneri’den Yeni Yıl Mesajı

Türkiye’nin ilk Bitcoin ve kriptopara alım satım platformu olan BtcTurk’ün CEO’su Özgür Güneri, yeni yıl mesajında 2023’te Bitcoin’in 14’üncü, BtcTurk’ün ise 10’uncu yılını kutlayacaklarına dikkat çekti.

BtcTurk CEO’su Özgür Güneri’den Yeni Yıl Mesajı

 

“2023’te Bitcoin’in 14’üncü, BtcTurk’ün 10’uncu yılını kutlayacağız”

 

Türkiye’nin ilk Bitcoin ve kriptopara alım satım platformu olan BtcTurk’ün CEO’su Özgür Güneri, yeni yıl mesajında 2023’te Bitcoin’in 14’üncü, BtcTurk’ün ise 10’uncu yılını kutlayacaklarına dikkat çekti. 2022’de kısa vadede kar peşinde koşan şirketlerle uzun vadede değer oluşturmaya odaklanan şirket ve hizmetlerin ayrıştığını belirten Güneri, yeni yılda geleneksel finans hizmetlerinde de yenilikçi ve teknolojik destekli ürün ve hizmetler sunmaya odaklanacaklarını duyurdu. 

 

Bugün 5 milyondan fazla kullanıcıya hizmet veren ve Türkiye’yi Bitcoin ile tanıştıran BtcTurk, heyecan dolu geçen 2022 yılında, pek çok yeniliğe ve yatırıma imza attı. 2023 için de önemli hedeflerle yola çıkacaklarını paylaşan BtcTurk CEO’su Özgür Güneri, herkese mutlu ve Bitcoin’li bir yeni yıl diledi. 

 

Yeni yılın iki anlamlı doğum gününü kapsadığını belirten Güneri;

“Bitcoin 14. yaşına girerken, BtcTurk olarak biz de bu sektörde 10. yılımızı kutlayacağız. Genç, aktif ve dinamik bir marka olarak, 2023 için yeni nesil finansal hizmetler ruhuyla yöneleceğimiz önemli hedeflerimiz var. Bitcoin ve kriptopara sektörünün yanı sıra geleneksel finans hizmetlerinde de yenilikçi ve teknolojik destekli ürün ve hizmetler sunmaya odaklanacağımız bir yıl olacağını söylemek isterim. 2023 planlarımızda kullanıcılarımızın ihtiyaç ve beklentilerini ön planda tutuyoruz. Yaptığımız işi en iyi şekilde yapmayı sürdürerek büyümemize devam edeceğiz. BtcTurk olarak orta ve uzun vadede Türkiye’nin en büyük finansal hizmetler grubu olma yolunda ilerlemeyi amaçlıyoruz. 2024 yılında da bu yapımızı globale taşıyarak, Türkiye bazlı bir şirket olarak küresel bir finansal hizmetler sağlayıcısı olmak istiyoruz” diye konuştu.

 

“2022’de kullanıcı deneyimini iyileştiren pek çok yeniliğe imza attık”

BtcTurk CEO’su Özgür Güneri, 2022’ye ilişkin ise şu değerlendirmelerde bulundu: “BtcTurk, 2022 yılının her ayını Bitcoin ile kriptopara ekosistemine yakışır biçimde dolu dolu geçirdi. Yıl içinde değer kattığımız markamız ve ürünlerimiz, kullanıcılarımızla birlikte paydaşlarımıza da olumlu olarak yansıdı. BtcTurk ve BtcTurk | PRO’da kullanıcı deneyimini iyileştiren ve yeni özelliklerin eklendiği birçok geliştirme yapıldı. BtcTurk mobil uygulamasına eklediğimiz ’Hediye Bitcoin’ ve ‘Düzenli Alım’ özelliği ile kullanıcılarımızın Bitcoin kullanımlarına iki yeni boyut kazandırdık.”

 

Güneri, yıl boyunca BtcTurk açısından öne çıkan diğer konuları şöyle sıraladı: “BtcTurk, Zendesk’in yaptığı ve içinde 5 kriptopara platformu da olan 296 finansal kuruluşun yer aldığı kullanıcı memnuniyeti araştırmasında, finans sektöründe yüzde 89 memnuniyet oranı ile lider oldu. Mayıs’ta çalışanlarımızın oylarıyla yüzde 90 memnuniyet oranına ulaşan şirketimiz, ‘Great Place To Work’ (Harika İşyeri) sertifikası aldı. Daha sonra IPSOS ile ‘Kriptopara Platformu Kullanıcılarının Tutum ve Davranışlarını Anlama’ya yönelik bir araştırmayı hayata geçirerek, sektörümüzü ve kriptopara yatırımcılarını anlamayı, ihtiyaç ve beklentilerini tespit etmeyi hedefledik. Marka ve kurumların fayda algısı şeklinde özetlenen G-250 puanlarına göre, ilk 250 marka arasında 52. sırada ve kendi sektörümüzü temsil eden kriptopara borsaları listesinde ise 2. olarak yer aldık. Kullanıcılarımızın kripto varlıklarını, onlar adına doğru ve tam şekilde sakladığımıza dair yapılan haftalık doğrulama işlemini, 29 Kasım 2022 tarihi itibarıyla en yüksek işlem hacmine sahip 10 kripto varlık ile yapmaya başladık. 31 Ekim’de ise Bitcoin white paper’ının yayınladığı günü kutladık. Aynı gün Bitcoin topluluğu için içerik üreten satoshi TV’nin de 1. yılını da kutlamış olduk.”

 

“Yeni Neslin Yanında olmaya devam ettik”

“Yeni Neslin Yanındayız’ mottosuyla çıktığımız yolda, gençlerin yanında olmayı sürdürdük” diyen BtcTurk CEO’su, “BTC League FIFA turnuvamızı düzenleyerek gençler için özgür bir oyun ve kendini ifade etme alanı oluşturduk. Espor’un paydaşı olmakla birlikte, yaz ve kış sporları mekanlarına, okullarına ve etkinliklerine destek verdik. Voleybol Milli Takımlarına desteğimizi sürdürdük ve hatta birçok kullanıcımızı Filenin Sultanları ile buluşturduk. Kriptopara ekosistemine kâr amacı gütmeden destek vererek, üyelerine açık patent stratejisi sunan COPA’ya 210 bin dolarlık fon sağlayarak sponsor olduk. Türkiye’nin dünyaya açılan kapısı İstanbul Havalimanı’nda da yer almaya başladık. Yılın sonunda yayına giren reklam filmimizde ise ‘Yardım etmek Aslı’nın ve BtcTurk’ün doğasında var’ dedik. Yeni yılda da sektörümüze, Türk sporuna ve ülkemize fayda sağlamaya devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.