Sosyal Medya

Kripto Para

BtcTurk PRO, Threshold (T) kriptopara birimini listeledi

Yeni kriptopara birimleriyle hizmet çeşitliliğini genişletmeyi sürdüren BtcTurk PRO, Threshold (T) kriptopara birimini listeledi. 

Threshold (T), BtcTurk PRO’da

 

Yeni kriptopara birimleriyle hizmet çeşitliliğini genişletmeyi sürdüren BtcTurk PRO, Threshold (T) kriptopara birimini listeledi. 

 

Threshold (T), Keep Network ve NuCypher merkeziyetsiz ağlarının zincir üstü birleşmesiyle ortaya çıkan topluluk odaklı bir ağdır. Keep Network ve NuCypher projelerinin kurucuları Matt Luongo, MacLane Wilkinson ve Michael Egorov tarafından geliştirilen Threshold (T) ile kullanıcıların varlıklarını güvenli bir şekilde tutmaları ve kullanıcıların gizliliğini korumaları için alternatifler sunmaya çalışıldığı belirtilmektedir. Proje geliştiricileri, Threshold ağı ile birçok alanda merkeziyetsiz uygulamalar oluşturabilmektedir.

 

Threshold’un yerel jetonu T’dir. T jetonu ağda düğüm stake etmek ve jeton sahiplerine ağda söz hakkı vermek amacıyla kullanılır. T jetonu sahipleri, Threshold ağının yönetimi için alınacak olan kararlarda oy kullanma hakkına sahip olurlar.

 

T’nin toplam arzı 10,000,000,000 adet ile sınırlandırılmıştır. NuCypher (NU) ve Keep Network (KEEP) yatırımcıları, sahip oldukları kripto varlıkları Threshold kontratı üzerinden T’ye dönüştürebilmektedir.

 

Minimum yatırma limiti 70 T

Yeni eklenen kriptopara ile BtcTurk PRO web sitesi ve mobil uygulaması üzerinden Türk Lirası (TRY) ve Tether (USDT) işlem çiftlerinde alım satım işlemi yapılabiliyor. Threshold için minimum yatırma tutarı 70 T, minimum çekme tutarı 70 T olarak uygulanıyor.

 

Threshold (T) nedir, nasıl çalışır, nasıl alınır ve TRY ve USDT işlem çiftlerinde nasıl işlem yapılır sorularının yanıtlarına bu bağlantıdan ulaşılabilir: https://www.btcturk.com/bilgi-platformu/threshold-t-nedir-nasil-calisir/

 

BtcTurk PRO’da listelenen 76 kriptopara birimi

Bitcoin’in (BTC) yanı sıra BtcTurk PRO’da yer alan kriptopara birimleri: Tether (USDT), Ethereum (ETH), Synthetix (SNX), Enjin (ENJ), Cosmos (ATOM), Polygon (MATIC), XRP (XRP), Ankr (ANKR), Cardano (ADA), Eos (EOS), Dogecoin (DOGE), Compound (COMP), Decentraland (MANA), Stellar (XLM), Neo (NEO), TRON (TRX), Tezos (XTZ), Polkadot (DOT), Avalanche (AVAX), Chiliz (CHZ), The Graph (GRT), OMG Network (OMG), Chainlink (LINK), Uniswap (UNI), Litecoin (LTC), Maker (MKR), Dash (DASH), Basic Attention Token (BAT), Filecoin (FIL), USD Coin (USDC), Solana (SOL), Stacks (STX), Axie Infinity (AXS), Shiba Inu (SHIB), Loopring (LRC), Fantom (FTM), Universal Market Access (UMA), Storj (STORJ), Polymath (POLY), Fetch.ai (FET), The Sandbox’ı (SAND), Amp (AMP), Audius (AUDIO), Spell Token (SPELL), Terra (LUNA), ApeCoin (APE), Bancor (BNT), Curve DAO (CRV), Quant (QNT), Golem (GLM) ve SKALE Network (SKL), Algorand (ALGO), PAX Gold, Ethereum Name Service (ENS) ve Immutable X (IMX), Render Token (RNDR), PlayDapp (PLA), Livepeer (LPT), Ethereum iExec RLC (RLC), Civic (CVC), Ethereum Classic (ETC), Holo (HOT), Aptos (APT), Flow (FLOW), Cartesi (CTSI), Chain (XCN), Mask Network (MASK), API3 (API3), Band Protocol (BAND), Flare (FLR) ve Threshold (T).