Sosyal Medya

Güvenlik/Koruma

Bu Babalar Günü’nde, babanıza akıllı ev güvenliği hediye edin

Teknoloji meraklısı babanız için mükemmel hediyeyi mi arıyorsunuz? Yale’de Babalar Günü için herkesi kıskandıracak çeşitli akıllı ev güvenlik ürünleri bulunuyor!

Bu Babalar Günü’nde, babanıza akıllı ev güvenliği hediye edin

Teknoloji meraklısı babanız için mükemmel hediyeyi mi arıyorsunuz? Yale’de Babalar Günü için herkesi kıskandıracak çeşitli akıllı ev güvenlik ürünleri bulunuyor!

Babalar Günü, hayatınızdaki en önemli kişilerden biri olan babanıza sevginizi ve minnettarlığınızı göstermeniz için iyi bir fırsattır. Yale’in hayatı kolaylaştıran akıllı ev güvenlik ürünleri ile babanıza evinin ve ailesinin güvende olduğunu bilmesini ve günlük yaşamının çok daha sorunsuz geçmesini sağlayacak bir çözüm sunun.

Linus® Akıllı Kilit

Şık ve minimalist bir tasarıma sahip Yale Linus® Akıllı Kilit, en üst düzey teknolojik özellikleriyle Philips Hue akıllı aydınlatma sistemi ile birlikte çalışırken Amazon Alexa, HomeKit ve Google Asistan gibi sesli asistanlar ile oturduğunuz yerden kapınızı açmaya olanak tanıyor.

Otomatik kilitleme ve kilit açma özellikleri sayesinde elleriniz alışveriş torbalarıyla doluyken telefonunuzla kapıya yaklaştığınızı algılayarak açılıyor. Eve girmek için anahtar aramanıza gerek kalmıyor.

Sezgisel Yale Access mobil uygulaması sayesinde, Linus® sahipleri gelen kişileri ve saati uygulama üzerinden görebiliyor ve misafirler için sanal konuk anahtarları oluşturabiliyorsunuz. Uygulama, kapı her açıldığında bildirim göndererek dünyanın her yerinden kapının açık veya kapalı olduğunu kontrol etmenizi sağlıyor.

Sync Akıllı Ev Alarmı

Babanız seyahat etmeyi seviyorsa ona Philips Hue Akıllı Aydınlatma Sistemi ile birlikte çalışan Sync Alarm hediye edebilirsiniz ve evinin güvende olduğunu bilerek tatilinin tadını çıkarmasını sağlayabilirsiniz. Alarm tetiklendiğinde Philips Hue akıllı ışıkları da kırmızı renkte yanıp sönerek caydırıcılık sağlıyor. Şüpheli bir etkinliği komşularınıza da bildirmiş oluyor. Ayrıca alarm tetiklendiğinde telefonunuza bildirim gönderiyor.

Akıllı Kameralar

Yale Akıllı Kamera serisi, İç Mekan Wi-Fi PTZ Kamera ile İç Mekan Wi-Fi Kamera,  All-in-One Wi-Fi Dış Mekan Kamerası ve  CCTV Pro Wi-Fi Kamera – 4MP dahil olmak üzere bir dizi şık tasarımlı, zarif ve son derece işlevsel kameralara sahip. Bunların tümü Yale View uygulaması aracılığıyla kolayca kontrol edilebiliyor.

Bu kameralar sayesinde kapıda kimin olduğunu görebilirsiniz. Evde olmadığınız zamanlarda evcil hayvanlarınızı takip edebilir ve her zaman güvende olmalarını sağlayabilirsiniz.

www.yalehome.com/tr