Sosyal Medya

Oyun Dünyası

Bu hafta GeForce NOW’a Genshin Impact ödülleriyle geliyor

Bu hafta GeForce NOW'a Genshin Impact ödülleriyle geliyor ve toplam sekiz yeni oyun kütüphaneye katılıyor... Bu Perşembe günü, GeForce NOW’a Genshin Impact ve Epic Games Store’un haftanın ücretsiz oyunu Car Mechanic Simulator 2018’in da dahil olduğu 8 yeni oyun geliyor.

A Plague Tale: Requiem oyununa NVIDIA DLSS ve Ray-Tracing Teknolojileri geliyor

Bu hafta GeForce NOW’a Genshin Impact ödülleriyle geliyor ve toplam sekiz yeni oyun kütüphaneye katılıyor…

Bu Perşembe günü, GeForce NOW’a Genshin Impact ve Epic Games Store’un haftanın ücretsiz oyunu Car Mechanic Simulator 2018’in da dahil olduğu 8 yeni oyun geliyor.

Gündüz Mac Kullanıcısı, Gece Oyuncu

GeForce NOW, neredeyse tüm Mac’leri üst düzey bir PC oyun bilgisayarına dönüştürerek oyunları en üst kalitede sunuyor ve görüntüyü kesintisiz şekilde Macbook Pro, Macbook Air, iMac ve Mac Mini’lere aktarıyor. Böylece GeForce NOW’la, ayrı bir bilgisayar sahibi olmaya gerek kalmadan oyunların gerçek PC sürümleri oynanabiliyor.

A Plague Tale: Requiem En İyi Oyun Deneyimine Kavuşuyor

A Plague Tale: Requiem oyununa NVIDIA DLSS ve Ray Tracing teknolojileri geliyor. Böylece oyunun hayranları, en yüksek düzeyde performans, en akıcı oyun ve en üst seviye A Plague Tale: Requiem deneyimine kavuşacaklar. NVIDIA DLSS, süper çözünürlük standardını belirlemeye devam ediyor. DLSS, NVIDIA’nın görüntü kalitesinden ödün vermeden performansı artıran, otoriteler tarafından beğenilen AI (Yapay Zekâ) destekli teknolojisidir. NVIDIA DLSS, performansını 3 kata kadar hızlandırdığı 180’den fazla oyunda kullanılıyor.

Genshin Impact’a Başlama Zamanı

Bu hafta, Genshin Impact GeForce NOW’a gelişinin yanı sıra beraberinde sürpriz ödüller de getiriyor. GeForce NOW üyeleri Tevyat’ın sürükleyici dünyasına yolculuğa çıkarken çeşitli ürünler satın almak için 10.000 Mora, silahlarını geliştirmek için beş Fine Enhancement Ores, yakıt için üç Squirrel Fish ve üç Northern Apple Stews ve karakteri seviye atlatmak için on Adventurer’s Experience ödül alacaklar.

GeForce NOW’da üyelik ödüllerini almak için; GeForce NOW Powered by GAME+ üzerinden NVIDIA hesabında oturum açıldıktan sonra başlıktan “GeForce NOW” öğesi seçilmeli, ardından “Ödüller” seçeneğine gidilmeli ve “Ödül Ayarlarını Güncelle” düğmesi tıklanmalıdır. Özel teklifleri ve oyun içi hediyeleri almaya başlamak için açılan diyalog penceresindeki kutu işaretlenmelidir.

GeForce NOW’a bu hafta gelen sekiz yeni oyunun listesi: