Sosyal Medya

Otomobil

Bu otomobil “tweet” ile çalışıyor

Türkiye'nin ilk "tweet" ile çalışan otomobili İstanbul Auto Show'da!

Türkiye’nin ilk “tweet” ile çalışan otomobili İstanbul Auto Show’da!

2014’te Yılın Otomobili seçilen ve sınıfının standartlarını yeniden belirleyen Peugeot 308, kurallara takılmadan hayata geçirilebilecek “TweetCar” projesi ile ilk kez 15. İstanbul Auto Show’da görücüye çıkıyor.

İstanbul Auto Show için özel olarak üretilen Yeni Peugeot 308 TweetCar; kullanıcı deneyimlerinden farklı olarak sosyal medyayı daha önce hiç olmadığı gibi kullanıyor ve ziyaretçilerin Twitter üzerinden attıkları belirli “tweet”lerle kendisini, yani gerçek bir otomobili, kontrol edebilmesine olanak sağlıyor. Bu sayede; fuar alanında olsun olmasın, merak eden herkes bu deneyimi kolayca yaşayabiliyor. Üstelik fuar alanında olanlar dilediklerinde aracın içine girerek bu sihirli otomobili yakından inceleyebiliyor.

Hayata geçirilen proje ile Autoshow’a gelemeyen otomobil severler de Peugeot 308’e istedikleri komutları gönderebilecekler. Bu heyecanı ve teknolojiyi deneyimlemek isteyen otomobil ve teknoloji severler; www.308tweetcar.com adresinde istediği komutu seçiyorlar ve geriye kalan her şeyi Yeni Peugeot 308 TweetCar onlar için yapıyor.

Daha şimdiden Twitter üzerinde #istanbulautoshow2015 resmi “hashtag”iyle yapılan paylaşımlarda açık arayla önde olan Yeni Peugeot 308 TweetCar, kısa sürede yakaladığı bu başarısı ile bir Twitter fenomeni olmaya aday oluyor.

Eğer daha önce Twitter’ı herhangi bir nesne ile etkileşime geçmek için kullanmadıysanız ve hala bir otomobilin yalnızca bir tweet atılarak kontrol edilebileceğine inanmıyorsanız; 31 Mayıs 2015 Pazar gününe kadar devam eden 15. İstanbul Auto Show’a gelerek 3. Salon’da bulunan Peugeot standını ziyaret ederek ya da www.308tweetcar.com üzerinden bu deneyime tanık olabilirsiniz.

BASIN BÜLTENİNDEN DERLENMİŞTİR