Sosyal Medya

Donanım

Bütçe Dostu Şeffaf Kulaklık Arayanlara ACEFAST T6 ENC

Şeffaflıkta sınır tanımayan ACEFAST'in minimal, her cepe sığacak modeli ACEFAST T6 Bluetooth Kulaklık, Crystal Earbuds Amazon'da uygun fiyata satılıyor.

Bütçe Dostu Şeffaf Kulaklık Arayanlara ACEFAST T6 ENC

 

Şeffaflıkta sınır tanımayan ACEFAST’in minimal, her cepe sığacak modeli ACEFAST T6 Bluetooth Kulaklık, Crystal Earbuds Amazon’da uygun fiyata satılıyor.

 

Hatırlarsanız bu modelin daha büyüğü ve en yeni ACEFAST modellerinden birisi olan T8’i yakından incelemiştik. Okuyucularımızdan bunun daha uygun modelini soranlar oldu. T6 modeli T8 modeline benzer özellikleri olmasına rağmen neredeyse yarı fiyatına sahip olabileceğiniz, yine Şeffaf TWS kulaklık alternatiflerinden birisi olarak karşımıza çıkıyor.

Amazon’dan gümrük vergisi giydirilmiş fiyatlarıyla bile cihaz 1200 TL’ye satın alınabiliyor.

 

Gelelim ACEFAST T6 Bluetooth Kulaklık modelinin özelliklerine;

 

HiFi Stereo

 

6 mm kompozit ses sürücüsüne sahip Kablosuz Kulaklık T6, güçlü ve geniş bir ses aralığı sunuyor, bunun kullanıcı açısından anlamı;  derin, etkileyici bas ve dengeli orta frekanslarla ses kalitesini optimum seviyeye yükseltilmesi demek oluyor. HiFi stereo beklendiği gibi en rahat ve keyifli sesi sağlıyor. Kulaklıklar, kararlı sinyal ve zayıflama olmadan net ses kalitesine sahip yüksek bilgi işlem gücü Bluetooth çip çözümünü benimsiyor.

 

ENC Gürültü Engelleme – En İyi Çağrı Kalitesi

 

ACEFAST T6 Bluetooth Kulaklıklar, sesleri net bir şekilde yakalamak ve çalmak için 4 mikrofonla donatılmış. Daha akıllı gürültü giderme, çevrenizdeki arka plan gürültüsünü etkili bir şekilde azaltabilir. Ve böylece kristal netliğinde telefon görüşmeleri, görüntülü aramalar ve canlı akışlar mümkün oluyor.

 

Hızlı Şarj ve Uzun Pil ve LED Ekran

 

Modelin imza özelliklerinden birisi ortadaki oldukça görünür LED ekran.. Ayrıca bildiğiniz gibi Bluetooth kulaklıklar hızlı şarjı destekliyor. Sadece 10 dakika şarj ederek 1,5 saatin keyfini çıkarabilirsiniz. Kablosuz şarj kutusunu USB-C hızlı şarj kablosuyla 2 saatte tam olarak şarj ediyor. Tek şarjla 5 saat çalma süresi ve taşınabilir şarj kutusuyla 20 saat ekstra çalma süresi ile gün boyu müziğin keyfini çıkarabilirsiniz. Dediğim gibi imza özelliklerinden birisi doğru LED ekran size pil seviyesini gösterirken, yarı saydam şarj kutusu ile renkli tasarım size fütüristik bir görüntü sağlar.

 

Akıllı Dokunmatik Kontrol ve Otomatik Hızlı Eşleştirme

 

Özellikle iPhone için ACEFAST kulaklıklar dokunmatik kontrolü destekliyor, T8 modelinde olduğu gibi benzer tuş kombinasyonları bu modelde de var.  Telefonu çalıştırmadan aramaları kolayca cevaplayabilir veya kapatabilir, çalabilir veya duraklatabilir, sesi açıp kapatabilir, şarkılar arasında geçiş yapabilirsiniz vb. T6 kulak içi kulaklıklar, basit ve yüksek hızlı otomatik bağlantıyı destekliyor. Hall switch’i benimseyerek, ilk bağlantıdan sonra, şarj kutusu açılır açılmaz cihazınızla bağlantıyı otomatik kuruyor.

 

Hafif ve Rahat

 

ACEFAST T6 gerçek kablosuz kulaklıklar yalnızca 3,5 gram ağırlığında ve standart kulaklıklardan %20 daha hafiftir. daha küçük minimal bir tasarıma sahip. Çoğu kulak kanalı için 3 farklı boyutta kulak ucu ile gün boyu rahat kullanım sağlıyor. Su geçirmez kulaklık başlıkları, ter ve yağmur damlalarının neden olduğu sıçrama hasarını etkili bir şekilde önleyebilir.

ACEFAST T6 ENC modelini Amazon üzerinden satına alabilirsiniz. 999TL üzerine 204 TL ithalat masrafı ekleniyor. Küçük kompakt ve şeffaf ve rengarenk bir kulaklık arayanlar için biçilmiş kaftan..

 

ACEFAST T6 ENC Video!