Sosyal Medya

Otomobil

Büyü odaklı Immortals of Aveum’un çıkış tarihi güncellendi!

Ascendant Studios tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayımlanan büyü odaklı FPS oyunu Immortals of Aveum'un çıkış tarihi güncellendi.

Büyü odaklı Immortals of Aveum’un çıkış tarihi güncellendi!

 

Ascendant Studios tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayımlanan büyü odaklı FPS oyunu Immortals of Aveum‘un çıkış tarihi güncellendi.

Ascendant Studios’dan gelen açıklamaya göre oyuna son dokunuşları yapmak ve tüm platformlar için en iyi şekilde optimize edip başarılı bir çıkış yakalamak adına oyunun piyasaya çıkışı 22 Ağustos’ta gerçekleşecek.

 

BRET  ve ekibinden Merhaba Savaş büyücüleri şeklinde başlayan mesajda,

“Geçtiğimiz birkaç hafta içinde Immortals of Aveum ™ ‘a verdiğiniz tepkiler , PlayStation Vitrini’ndeki fragmanımız ve en son uygulamalı ön izlemelerden en son oynanış açıklamasına ve Summer’ın en çok beklenen oyunlarından biri olarak seçilmenize kadar inanılmaz derecede ilham vericiydi.

Bildiğiniz gibi bu kendi kendini finanse eden bağımsız bir stüdyo olarak ilk oyunumuz. Yeni bir fantezi dünyasında iddialı bir şekilde orijinal bir Magic FPS yapmak için beş yıl önce yola çıktık. Yol boyunca bir pandemi üzerinde çalıştık, yeni bir ekip kurduk, Unreal Engine 5.1 üzerinde geliştirdik ve mümkün olduğunu düşündüğümüz şeylerin sınırlarını zorladık. Şimdi, bitiş çizgisi görünürde.

Oyunla ilgili son geri bildirimler bize zaten hissettiğimiz şeyi kanıtlıyor: Immortals of Aveum özel bir şey. Tam vizyonumuzu gerçekleştirmek için fazladan birkaç hafta ayıracağız ve yeni lansman tarihimizi 22 Ağustos Salı olarak belirleyeceğiz. Bu bize oyunu daha da geliştirmek, tüm platformları optimize etmek ve güçlü bir lansman yapmak için zaman verecek. Bunu düzeltmeyi kendimize ve size borçluyuz.

Önümüzdeki haftalarda oyun hakkında daha fazla bilgi için bizi izlemeye devam edin ve bu yolculuğa bizimle katıldığınız için teşekkür ederiz!” denildi.

 

Bu gelişmeyle ilgili daha fazla bilgi için,