Sosyal Medya

TeknoTalk Tv

Büyük TCL Coşkusu Kampanyasına Başladı

TCL Electronics, TCL C Serisi veya 85X925PRO televizyon satın alan ve yetkili bir TCL servis sağlayıcısı tarafından kurulumunu yaptıran müşteriler için Londra’da Arsenal maçı izleme fırsatından 98’’ dev tv’lere varana kadar birbirinden özel hediyelerle dolu bir kampanya başlattığını duyurdu.

Büyük TCL Coşkusu Kampanyasına Başladı

 

Dünyanın önde gelen elektronik üreticilerinden TCL Electronics, TCL C Serisi veya 85X925PRO televizyon satın alan ve yetkili bir TCL servis sağlayıcısı tarafından kurulumunu yaptıran müşteriler için Londra’da Arsenal maçı izleme fırsatından 98’’ dev tv’lere varana kadar birbirinden özel hediyelerle dolu bir kampanya başlattığını duyurdu.

1 Şubat 2024 – 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında geçerli kampanyaya katılmak için müşterilerin yetkili bir satıcıdan TCL C Serisi veya 85X925PRO televizyon satın almaları ve yetkili bir TCL servis sağlayıcısı tarafından kurulumunu yaptırmaları gerekmektedir. Kurulum tamamlandığında, müşteriler kendilerine verilen kodu kullanarak https://buyuktclcoskusu.com sayfasından kayıt yaptırarak çekilişe katılabilirler.

Kampanya kapsamında 1 kişiye çift kişilik Londra seyahati ve Arsenal maç bileti, 5 kişiye 98 inç televizyon kazanma fırsatı, 10 kişiye resmi Arsenal forması ve katılan herkese özel üretim Arsenal tişörtü hediye ediliyor.

TCL C Serisi ve 85X925PRO televizyonlar, Mini LED arka aydınlatma, Quantum Dot teknolojisi ve Dolby Atmos ses dahil olmak üzere bir dizi yenilikçi teknoloji sunar.

TCL televizyon hediye kampanyası hakkında daha fazla bilgi için lütfen https://www.tcl.com/tr/tr adresini ziyaret edin.