Sosyal Medya

Kripto Para

Bybit ile Talos iş ortaklığına imza atıyor

Bybit, kurumsal müşterilere yönelik dijital varlık alım-satım işlemleri teknolojisi alanında dünyanın lider isimlerinden Talos ile dinamik bir iş ortaklığına imza attığını duyurdu. 

Bybit ile Talos, kurumsal müşterilerin dijital varlık işlemlerinin kapsamını genişletmek için iş ortaklığına imza atıyor

 

Dünyanın en çok ziyaret edilen üçüncü kripto para borsası Bybit, kurumsal müşterilere yönelik dijital varlık alım-satım işlemleri teknolojisi alanında dünyanın lider isimlerinden Talos ile dinamik bir iş ortaklığına imza attığını duyurdu.

 

İş ortaklığı kapsamında gerçekleşecek entegrasyon, alıcı tarafta bulunan kurumsal şirketler ile hizmet sağlayıcıları destekleme konusunda uzmanlaşan Talos’un kurumsal sınıf altyapısının yetkinliği ile Bybit’in milisaniyeler içerisinde alım-satım yapılmasına imkân tanıyan sınıfının en iyisi kurumsal çözümleri ve oldukça geniş bir dijital varlık yelpazesine erişimi bir araya getiriyor.

 

Söz konusu iş ortaklığı ile Bybit, kullanıcıları arasında Fidelity, Citi, BNY Mellon ve General Atlantic gibi dev isimlerin bulunduğu Talos platformu üzerinden kripto ekosistemine adım atma arayışında olan kurumsal kullanıcıların erişimlerini oldukça kolay hâle getirecek. Bunun yanında, bu yeni iş birliği, Bybit’teki kullanıcı deneyimini en üst düzeye çıkararak gerçek zamanlı likiditeyi daha da artıracak.

 

Aydan aya büyümeye göre üç haneli büyüme rakamlara ulaşan tek kripto para borsası olan Bybit, Spot ve Vadeli İşlemlerde ikinci sıraya adını yazdırmıştı. Sadece ocak ayında Bybit, Vadeli İşlemlerde %14,6’lık pazar payına ulaşarak kendi pazar payı rekorunu kırmıştı. Bu önemli dönüm noktası, dünyanın dört bir yanındaki perakende ve kurumsal yatırımcılar için Bybit’in ilk akla gelen vadeli kripto işlemleri borsası olarak bulunduğu konumu daha da güçlendirdi.

 

Bybit bu başarısını hiç şüphesiz sunduğu güçlü, kurumsal hizmetlere borçlu. Bu hizmetler arasında özel krediler, Birleştirilmiş Alım-Satım Hesabı, API yetkinliklerinin yanında güvenliğe olan derinden bağlılığı, üçüncü taraf custodian hizmetleri ve amaca yönelik tasarlanan Merkle Ağacı ile güçlendirilen Rezerv Kanıtı da bulunuyor. Son derece geniş Web3 programı kapsamında Bybit, aralık ayında en iyi merkeziyetsiz vadeli işlemler borsalarından ApeX Pro’nun entegrasyonunu da gerçekleştirmişti.

 

Oldukça köklü piyasa oyuncuları ile son kullanıcıların güvenini kazanan güvenilir ve güvenli platformlar sunan Talos, dijital varlık alım-satım işlemleri çözümleri konusunda lider bir sağlayıcı. Alım-satımdan portföy ve ödeme modüllerine kadar profesyonel hizmetler sunmanın yanında, herhangi bir ekstra riskin veya çıkar çatışmasının olmamasını da garanti ediyor. Talos’un sunduğu çözümleri doğrudan veya New York, Londra, İsveç ve Singapur’da bulunan white label iş ortakları aracılığıyla kullanmak mümkün.

 

İmza attıkları iş ortaklığı ile ilgili düşüncelerini paylaşan Bybit’in kurucu ortağı ve CEO’su Ben Zhou,

“Dijital varlık yatırımlarına açılan hızlı ve güvenli bir kapı sunmak adına Talos ile iş ortaklığına imza atmaktan büyük heyecan duyuyoruz ve kurumsal yatırımcıların kripto ekosistemine her geçen gün daha fazla katılım sağladıklarının farkındayız. Misyonumuz kripto ekosisteminde üst düzey fırsatlar sunmak. Bu iş ortaklığı sayesinde oldukça kolay hâle getirilmiş alım-satım işlemleri için gereken teknoloji desteğini sunmakla kalmayacak, kurumsal yatırımcılarla dijital para birimi ağları arasında üst düzey köprüler de inşa edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

 

Talos’un kurucu ortağı ve CEO’su Anton Katz da

“Bybit ile gerçekleştirdiğimiz iş ortaklığı sayesinde müşterilerimiz için işlem gerçekleştirebilme yetkinliklerimizi daha da ileri taşıyacak, sektördeki en popüler projelerle etkileşimde bulunabilmeleri ve işlem yapabilmeleri için kendilerine sayısız seçenek sunacağız. Talos olarak Bybit’le gerçekleştirdiğimiz bu akıllı entegrasyonda da olduğu gibi akıllı entegrasyonlarla bağlanabilirliğimizi genişletmenin yollarını her daim arıyoruz. Bybit’te sunulan hizmetlerin sağlamlığı, gerçekleştirecekleri alım-satım işlemlerinin niteliğini, derinliğini ve kapsamını üst düzeye çıkarmalarını sağlamak için kullanıcılarımıza çok çeşitli işlem gerçekleştirebilme işlevselliği sunacak.” sözleriyle iş ortaklığı ile ilgili düşüncelerini paylaştı.