Sosyal Medya

Fırsatlar

Bybit’in Sıfır İşlem Ücreti Kampanyası

Bybit, bugün yaptığı duyuruda Birleştirilmiş Alım-Satım Hesabı’nın (UTA) lansmanı şerefine opsiyon sözleşmelerinde işlem ücreti alınmayacağını duyurdu 

Sıfır İşlem Ücreti Kampanyası,

Bybit’in USDC Ödemeli Kripto Opsiyonlarına geri döndü

 

Dünyanın en çok ziyaret edilen üçüncü kripto para borsası Bybit, bugün yaptığı duyuruda Birleştirilmiş Alım-Satım Hesabı’nın (UTA) lansmanı şerefine opsiyon sözleşmelerinde işlem ücreti alınmayacağını duyurdu 

 

Kripto topluluğuna üst düzey fırsatlar sunma hedefiyle Bybit şimdi de piyasadaki en geniş kapsamlı ve uygun maliyetli kripto opsiyonlarını sunuyor. Yatırımcılar artık üst düzey likiditeye sahip USDT-M Vadeli ürünlerini kullanarak Opsiyonlu İşlemler kapsamındaki risklerini dengeleyebilirler.

 

10 Mart’ta başlayan  bu kampanyaya Bybit UTA’ya yükseltmiş VIP ve kurumsal kullanıcılar katılabilecek, işlem ücreti ödemeden alım-satım yapmanın keyfini çıkaracaklar. Bybit’in birinci sınıf sözleşmelerinin (BTC, ETH, SOL) tümü bu kampanya kapsamında yer alacak.

 

Bybit UTA ürünü, farklı varlık türlerindeki deneyimi tek hesap çatısı altında birleştirerek alım-satım işlemlerini kolaylaştırmak için tasarlandı. UTA sayesinde yatırımcılar pozisyonlar arasında çapraz teminat yapabilecek, alım-satım işlemlerini çeşitlendirebilecek ve varlıklarını kendileri transfer etmek zorunda kalmadan stratejiler arasında son derece kolay bir biçimde kullanabilecekler.

 

UTA’yı kullandıklarında yatırımcılar, eklenen hedge etme özelliği için USDT vadeli işlemlerini kullanarak UTA’nın yükseltilmiş portföy marjininden de yararlanabilecekler. Bu sayede USDC Opsiyonlarında işlem yaparken risklerini azaltabilecekler. Sektördeki çığır açacak bu yenilikle, USDC Opsiyonlarında hedge edilen pozisyonların yanında USDT-M Vadeli pozisyonlarında bulunan yatırımcılar, üst düzey esneklik ve daha fazla fırsattan yararlanmak için büyük bir güç elde etmiş oluyorlar.

 

VIP ve kurumsal müşteriler UTA’ya yükseltildikten sonra opsiyonlu işlemlerin tümünde sıfır işlem ücretlerinin keyfini çıkaracaklar. Kampanya süresince de işlem ücreti ödemeden alım-satım işlemi yapmaya devam edebilecekler.

 

Bybit’te Opsiyonlardan Sorumlu Hao Yang, “Müşterilerimize daha fazla değer sunmak ve hep daha iyi alım-satım deneyimleri yaratmak için çalışmalarımızı kesintisiz olarak sürdürüyoruz.” sözlerine başlayan Hao, “Kripto ekosisteminde oyunun kurallarını değiştirecek hamleler yapmak büyük bir özen gerektirdiği gibi zaman da alıyor. Piyasa her zaman açık olduğundan her saniye büyük bir önem arz ediyor. Bybit olarak üst düzey ürünleri en rekabetçi işlem ücretleriyle sunmaya ve kriptonun özünü gerçek anlamda yansıtan şeffaf ve kapsayıcı bir platform inşa etmeye kendimizi adadık.” diyerek düşüncelerini paylaştı.