Sosyal Medya

Sağlık

Çalışanlara Sodexo FlexoGift ile Sağlıklı Yaşam Hediyesi!

Sodexo'nun dijital kurumsal hediye platformu FlexoGift’in üye ağına katılan MACFit, NUSPA ve Meditopia ile çalışanlar artık kurumsal hediye bakiyelerini sağlıklı yaşam ve wellness hizmetlerinde kullanabiliyor, FlexoGift’e özel indirim fırsatlarından yararlanabiliyorlar. 

Çalışanlara SODEXO FLEXOGIFT ile Sağlıklı Yaşam Hediyesi!

Sodexo’nun dijital kurumsal hediye platformu FlexoGift’in üye ağına katılan MACFit, NUSPA ve Meditopia ile çalışanlar artık kurumsal hediye bakiyelerini sağlıklı yaşam ve wellness hizmetlerinde kullanabiliyor, FlexoGift’e özel indirim fırsatlarından yararlanabiliyorlar. 

Sodexo iş dünyasının ihtiyaç ve beklentilerine cevap vermek amacıyla geliştirdiği FlexoGift dijital kurumsal hediye platformuna daha sağlıklı bir yaşam imkânı sunan MACFit ve NUSPA’yı, online meditasyon ve koçluk hizmeti sunan Meditopia’yı katarak iş veren ve çalışanlara yeni nesil bir hediye seçeneği sunuyor.  Bu iş birlikleri kapsamında çalışanlar artık işverenleri tarafından yüklenen FlexoGift bakiyelerini bu platformlarda kullanabilecek ve FlexoGift’e özel indirim fırsatlarından yararlanabilecek.

Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri İş Geliştirme, Ürün ve İş Ortaklıkları Genel Müdür Yardımcısı Berna Şamiloğlu;

Farklılaşan yan hakların çalışan motivasyonuna doğrudan katkı sağladığını belirten Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri İş Geliştirme, Ürün ve İş Ortaklıkları Genel Müdür Yardımcısı Berna Şamiloğlu;

 “Günümüzde önemi giderek anlaşılan Wellness uygulamaları, şirketlerin kendileri ve çalışanları için yapacağı en önemli yatırımların arasında yer alıyor. Bu motivasyonla MACFit, NUSPA ve Meditopia ile gerçekleştirdiğimiz iş birlikleri sayesinde FlexoGift kullanıcıları sağlıklı yaşam için değerli bir fırsata indirimli fiyatlarla sahip olabiliyorlar. Bu iş birliği sayesinde aynı zamanda yüzde yüz dijital olan FlexoGift platformumuzda çalışanlara market, giyim, teknoloji, akaryakıt ve e-ticaret alanında sağladığımız avantajların yanı sıra sağlıklı yaşam alanında da yepyeni fırsatlar sunmaya başlamış olduk.” dedi.

Kampanya avantajlarıyla MACFit ve NUSPA FlexoGift dünyasında

Mars Athletic bünyesinde bulunan MACFit ve NUSPA ile yapılan iş birliği kapsamında, çalışanlara fiyat avantajının yanı sıra şubelere erişim rahatlığı da sunuluyor. MACFit’te FlexoGift ile 3 aylık üyelik paketi alındığında, bu süre boyunca 84 kulübün hepsinde spor yapılabiliyor. İstanbul ve Ankara’da 20 şubesi bulunan NUSPA’da ise FlexoGift’e özel avantajlı ve zengin alternatifli bakım menüleri kullanıcıları bekliyor.

Meditopia ile online meditasyon imkânı ve koçluk desteği

Dünyanın önde gelen meditasyon platformlarından biri olan Meditopia 12 dilde bireylere ve kurumlara kişiselleştirilmiş çözümler sunuyor. Her gün büyüyen meditasyon, uyku hikâyesi, müzik ve rahatlatıcı sesler kütüphanesiyle huzurlu bir hayatın kapısını aralıyor. Ayrıca üyeler diledikleri zaman evden, ofisten ya da dışarıdan Meditopia’nın sertifikalı koçlarıyla konuşabiliyor. Sodexo ise FlexoGift ile yapılan üyelik ödemelerinde indirim fırsatları sunarak çalışanların koçluk hizmeti almasına destek oluyor.

Detaylı bilgi için