TeknoTalk

Call of Duty®: Mobile’da 2023’in İlk Sezonu “Uyanış” ile Geliyor

Call of Duty®: Mobile’da 2023’in İlk Sezonu “Uyanış” ile Geliyor

Call of Duty®: Mobile’ın 2023 yılı ilk sezonu olan “Uyanış” ile oyuncular Yeni Yılı gösterişli bir şekilde kutluyor. Yılın ilk sezonunda, oyuna kazanma taktiklerinizi yenileyebileceğiniz ve yeni ödüller kazanabileceğiniz çoklu oyuncu ve Battle Royale alanları ekleniyor.

18 Ocak Çarşamba günü başlayacak yeni sezonla birlikte oyuncular, Tavşan Yılı temalı Nuketown haritasına geri dönüp Büyük Tipi ve Yaşayan Ölülerin Süper Saldırısı gibi yeni ve güncellenmiş çoklu oyuncu modlarını oynayabilecek ve Ay Yeni Yılı güncellemelerine katılabilecek.

Call of Duty: Mobile 1. Sezonu Uyanış’ta oyuncular, 50 kademelik yeni savaş bileti, ödüllerinin yanı sıra Cassius – Kader Şampiyonu ve Rampage – Zehirli, yeni Dingo – Hepsini Fethet silahı, yeni silah tasarımları, profil kartları, tılsımlar, oyun içi puanlar (CP) ve sezon boyunca eklenecek çok daha fazla içeriği kazanma fırsatı yakalayacak.

Android ve iOS üzerinden indirilebilir olacak yeni sezonla beraber gelen tüm yeni içerikler ve güncellemeler şu şekilde;

Oyunun yeni sezonu boyunca özel sezonluk mücadeleler, şanslı çekilişler, oyun içi mağaza güncellemeleri, yeni güncellemeler ve geliştirmeler de oyuncuların beğenisine sunulacak. 14 Aralık’ta yayınlanacak olan Call of Duty: Mobile’ın 11. Sezonu Son Sınır” hakkında ayrıntılı bilgi için resmî web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yeni sezona dair tanıtım fragmanını ise aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz:

Exit mobile version