Sosyal Medya

Oyun Dünyası

Call of Duty: Warzone Mobile 21 Mart’ta piyasaya sunuluyor!

Üzerinden epey zaman geçti ama Activision sonunda Call of Duty hayranlarının battle royale spin-off'u Warzone'un mobil versiyonuna ne zaman girebileceklerini açıkladı.

Call of Duty: Warzone Mobile 21 Mart’ta piyasaya sunuluyor!

Üzerinden epey zaman geçti ama Activision sonunda Call of Duty hayranlarının battle royale spin-off’u Warzone’un mobil versiyonuna ne zaman girebileceklerini açıkladı.

Hareket halindeyken silahlarınızın seviyesini yükseltebilecek ve savaş geçişinizi yapabileceksiniz.

Activision daha önce oyunun belirli bölgelerde sınırlı bir süre yayınlandıktan sonra bu bahar döneminde tam sürüm olarak sorunsuz bir şekilde geleceğini söylemişti. Şimdi ise, Call of Duty: Warzone Mobile baharın üçüncü günü olan 21 Mart’ta çıkacağı belirtildi. Bu bizi şunu hatırlattı, Activision’ın oynaması ücretsiz mobil oyunu duyurmasından iki yıldan biraz fazla bir süre sonra yeniden sahnede…

Başlangıçta iki battle royale haritası mevcut olacak: orijinal Warzone mekanı Verdansk ve Rebirth Island. Verdansk, iOS ve Android’de 120 oyuncuya kadar destek veriyor. Eğer elenirseniz, gulag’da bir düello kazanırsanız mücadeleye yeniden katılma şansınız olacak. Rebirth Island, maksimum 48 oyuncuya ev sahipliği yapan daha küçük bir harita. Öldükten sonra gulag’a gitmek yerine, takım arkadaşlarınızdan biri hala hayatta olduğu sürece yeniden doğacaksınız.

Warzone Mobile’da birçok klasik CoD çok oyunculu modu da mevcut olacak. Shipment, Shoot House ve Scrapyard gibi haritalarda Team Deathmatch, Domination, Kill Confirmed ve Search & Destroy gibi oyunlara katılabileceksiniz.

Daha kısa çok oyunculu turlar, birkaç dakikanız olduğunda bir silahın seviyesini yükseltmenize veya genel seviyenizi artırmanıza yardımcı olabilir. Ayrıca aynı Activision ID’sinde oturum açtığınız sürece, Warzone Mobile ile Modern Warfare III ve Warzone’un konsol ve PC sürümleri arasında ilerleme paylaşılır.

Warzone Mobile’da kazandığınız XP ise, Warzone ve Modern Warfare III’e yansıtılacak ve bunun tersi de geçerli olacak. Aynı şey silah seviyelendirme ve savaş geçişi ilerlemesi için de geçerli olacak.

Az sayıda özel paket dışında, kilidi açılmış kozmetik ve ekipmanlarınızın çoğu her üç oyunda da kullanılabilir olacak. Warzone Mobile mağazasında bir paketin üzerinde Connected etiketi görürseniz, bu, satın almanız durumunda bu öğelerin Modern Warfare III ve Warzone‘da da mevcut olacağı anlamına geliyor.

Arkadaşlarınızla oynayabilmeniz ve onlarla iletişim halinde kalabilmeniz için paylaşılan bir arkadaş listesine ve sohbet kanallarına da erişebileceksiniz.

Warzone Mobile yakın sesli sohbeti destekliyor, böylece yakındaki gürültülü yani ses çıkaran düşmanları duyabilirsiniz. Bir eleme yaptıktan sonra, ölüm sohbeti özelliği aracılığıyla da son sözlerini de duyabileceksiniz.

Activision, Warzone Mobile’ın son derece özelleştirilebilir olduğunu söylüyor

Kumanda girişlerini ekran üzerinde hareket ettirebilecek ve kullanıcı arayüzünün diğer kısımlarını istediğiniz gibi ayarlayabileceksiniz. Performansa, aslına uygunluğa veya ikisinin karışımına odaklanmak için çeşitli grafik modlarından birini seçebilirsiniz. Kumanda desteği de var.

Warzone Mobile’a büyük bir ilgi olduğu açık. Activision, oyunun 50 milyondan fazla ön kaydı olduğunu söylüyor. Ön kayıt yaptırırsanız, Hayalet operatör görünümü, silah planları ve bir vinil ve amblem gibi birkaç bonus alacağınızı da unutmayın…