Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Canon, Creative Park uygulaması ile yarıyıl tatili daha eğlenceli

Canon, Creative Park uygulaması ile yarıyıl tatilinde ailelerin çocuklarıyla geçirebileceği zamana renk katıyor. 

Canon, Creative Park uygulaması ile yarıyıl tatili daha eğlenceli

 

Sömestr tatilinde eğlenceli ve öğretici aktiviteler; Canon Creative Park’tan geliyor…

 

Sömestr tatili, çocuklar için sadece bir dinlenme zamanı olmanın ötesinde yeni beceriler kazanma, kendilerini geliştirme ve keşfetme fırsatı da sunuyor. Bu dönemde, özellikle çocuklarıyla kaliteli vakit geçirmek isteyen aileler çocuklarının zihinsel ve fiziksel gelişimlerini destekleyen etkinlik arayışına giriyor. Bunların en keyifle yapılanlarından biri ise çocukların motor becerilerini geliştiren el işi etkinlikleri oluyor. Canon, Creative Park uygulaması ile yarıyıl tatilinde ailelerin çocuklarıyla geçirebileceği zamana renk katıyor. 

 

Sömestrın çocuklar için önemi oldukça büyük. Kendileri için pek çok anlam ifade eden bu dönem; akademik stresten uzaklaşıp dinlenebilecekleri bir zaman yaratıyor. Bu zamanı en verimli şekilde kullanmanın yolu da yaratıcılıklarını keşfedip aile ve arkadaşlarıyla vakit geçirmek oluyor. Canon Creative Park ile genç yetenekleri harekete geçmeye davet ediyor.

Kış aylarında evde vakit geçirmenin keyfi bir başka! Bu keyifli zamana yaratıcı bir dokunuş eklemek için ise tek yapmanız gereken Canon Creative Park uygulamasına giriş yapıp dilediğiniz şablonu seçmek. Özellikle sanat ve el işi çalışmalarının çocukların sanatsal yeteneklerini geliştirmede önemli bir rolü olduğu göz önünde bulundurulduğunda Creative Park sunduğu sınırsız şablonlar ile vazgeçilmez bir sömestr aktivitesi haline geliyor. Hobi-Elişi, Oyna & Öğren, Dekoratif Fikirler ve Elişi Dünyasında gençler adeta sevdiği her şeyin baskısını alarak onları gerçeğe dönüştürüyor.

Tüm hayvanlar artık evinizde!

Canon PIXMA G3430 ve Creative Park güçlerini birleştirerek tüm hayvanları evinize davet ediyor. Bu daveti kabul edip çocuğunuzla Creative Park’ın sunduğu 3 boyutlu maketleri basabilir ve birleştirebilirsiniz. Ejderhadan Anka kuşuna; Cennet papağanından Sibirya kaplanına kadar aklınıza gelebilecek tüm hayvanlara kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Evinizi pastaneye dönüştürmenin tam zamanı!

Ailenize ait bir mağazaya sahip olmaya ne dersiniz? Cevabınız evet ise Canon PIXMA G3430, size ve çocuklarınıza eşsiz bir deneyim sunuyor. PIXMA G3430; üstün hızı, kullanım kolaylığı ve yeniden doldurulabilir mürekkepleriyle kocaman bir mağaza hazırlamanızı sağlıyor.

Bunun için Creative Park uygulamasının Oyna & Öğren kategorisine girerek mağazacılık bölümünden dileğiniz mağazayı seçmeniz yeterli. Mağazayı hazırlarken içerisinde satacağınız ürünlerden paraya kadar tüm detayları sizin için düşünen Canon, sömestrı unutulmaz kılıyor. Gözlük ve saat, dondurmacı, banka, suşi restoranı, pastacı ve daha birçok farklı mağaza sizin tarafınızdan keşfedilmeyi bekliyor.

4000’den fazla şablon içeren, App Store ve Google Play’den indirebileceğiniz Creative Park uygulaması ile tasarlamak istediğiniz projeler için ilham alabilir, keşfedebilir ve aynı zamanda neler yapabileceğinizi görebilirsiniz. Sömestr da çocuklarınızın en güzel anlarının başrolü siz olun!

Canon Creative Park hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz

Canon Pixma G3430 hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.