Sosyal Medya

Donanım

Canon’dan iki Yarı Profesyonel Kamera, EOS 77D ve Rebel T7i

Canon'dan iki Yarı Profesyonel Kamera, Canon EOS 77D ve Rebel T7i. Satış Fiyatı Ne Kadar? Ne Zaman Satışa Sunulacak? TÜM DETAYLAR BURADA!

Canon’dan iki Yarı Profesyonel Kamera, EOS 77D ve Rebel T7i.

Canon en yeni DSLR modelleri Canon EOS 77D ve Rebel T7i’yi duyurdu. Bu iki yeni model yarı profesyonel kullanıcıya yönelik.

Canon, EOS DSLR serisine iki yeni üye, Canon EOS 77D ve Rebel T7i (diğer bir deyişle EOS 800D) ekliyor. Rebel T7i Rebel serisinin bir adım ötesinde, yaklaşık bir yıl önce piyasaya sürülen 80D’nin de altında bir model olacak şekilde tasarlandı.

Canon EOS 77D ve Rebel T7i!

Digic 7 işlemcili 24.2 megapiksel (APS-C) CMOS sensör, Dual Pixel AF, 6 fps sürekli fotoğraf çekimi, maksimum ISO 25.600 ve 45 noktalı otomatik odak sistemine sahip.

Galeri: Canon EOS 77D | 7 Foto

 

 

Ayrıca, video kayıt 1080p ile 60fps arasında sınırlandırılmışken, kamerayı uzaktan kontrol etmek için Bluetooth, NFC ve WiFi bağlantısı da bulunuyor.

Galeri: Canon Rebel T7i  | 7 Foto

 

 

İki model arasında neredeyse aynı özellikleri bulacaksınız.En önemlisi Dual Pixel AF. Daha hesaplı Rebel modelinde en önemli farklılıklar; T7i’nin biraz farklı bir düzende olması zira arkasında hızlı bir kontrol kadranı olmaması ve LCD bilgi ekranının en üstünde yer alması önemli farklılıklar arasında yer alıyor.

 Satış Fiyatı ve Ne Zaman Satışa Çıkacak?

Canon EOS 77D ve Rebel T7i, Nisan ayında mağazalarda olacak. Sırasıyla 900 $ ve 750 $ olarak satışa sunulacak.

Fiyatından da anlaşılacağı üzere Canon,her iki modelinde 80D gibi bir kamera isteyen, ancak 1.000 dolardan fazla da para harcamak istemeyen insanlar için tasarlandığını söylüyor.

Ya da, daha kompakt bir fotoğraf makinesine sahip olmak isterseniz, yeni Canon EOS M6 aynasız fotoğraf makinesini de düşünebilirsiniz.

 

 

Dünyanın En Hızlı Netleme Yapan DSLR’ları: EOS 77D ve EOS 800D!

Engadget