Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

Canon’dan sevdiklerinize unutulmaz yeni yıl hediye önerileri! 

Her yeni yıl, yeni umutları, hedefleri, istekleri ve dilekleri beraberinde getiriyor. Sevdiklerimizin yüzündeki tebessümü görebilmek için alınan hediyeler ise yeni yıl heyecanına anlam katıyor. Siz de yeni yılda sevdiklerinize ve kendinize Canon’un anılarınızı ölümsüzleştirecek ürünlerinden hediye ederek bu özel güne anlam katabilirsiniz.

Canon’dan sevdiklerinize unutulmaz yeni yıl hediye önerileri!

 

Anları yakalayın, anılarınızı baskı alın…

Her yeni yıl, yeni umutları, hedefleri, istekleri ve dilekleri beraberinde getiriyor. Sevdiklerimizin yüzündeki tebessümü görebilmek için alınan hediyeler ise yeni yıl heyecanına anlam katıyor. Siz de yeni yılda sevdiklerinize ve kendinize Canon’un anılarınızı ölümsüzleştirecek ürünlerinden hediye ederek bu özel güne anlam katabilirsiniz.

Bir seneyi uğurlayıp yeni bir seneyi umut ve heyecanla karşılamaya hazırlandığımız bu günlerde en tatlı telaş sevdiklerimize alacağımız hediyeyi belirlemek! Yeni yılda hikayenizi sevdiklerinizle paylaşmanın en akılda kalıcı yollarından biri ise güzel bir fotoğraf makinesi ile anları ölümsüzleştirmek. Kendinize ait kompakt bir fotoğraf yazıcısı ile bu anıları kalıcı hale getirmek ise çok özel bir seçenek. Buna ek olarak yeni yılda kendi çalışma ortamınıza ya da ailece kullandığınız yazıcıya, özel ancak kullanışlı ve tasarruflu bir dokunuş yapmak isterseniz de Canon’un yeni renkli yazıcıları size aradığınız renkli ve farklı tasarım dünyalarının kapısını aralıyor. Canon, yeni yılda kendiniz ve sevdikleriniz için düşünebileceğiniz benzersiz tasarımları ve çok özel hediye alternatifleri ile sizleri bekliyor!

Yeni yılda sevdiklerinize Canon ailesinden hediye edebileceğiniz ürünleri sizin için derledik;

Yeni ve kompakt özel vlog kamerası Canon PowerShot V10; hafif ve kompakt tasarımı, gürültü engelleme özellikli ve mini rüzgârlıklı dahili stereo mikrofonu ve kendinden standı sayesinde her yere sizinle gelebiliyor. Kolay kullanımı, gelişmiş ve geniş açı lens teknolojisi ve yüksek çözünürlüklü sensörü sayesinde her anı muhteşem bir şekilde yakalamakla kalmıyor, şıklığıyla da öne çıkıyor. 14 farklı çekim filtresi ile birbirinden yaratıcı ve özgün sonuçları elde etme imkânı sağlıyor. PowerShot V10 ile başka birine ihtiyaç duymadan kameranızı düz bir zemine sabitleyerek dilediğiniz fotoğraf ve video içeriğini üretebilir; Camera Connect uygulaması ile telefonunuza saniyeler içerisinde aktarıp hikayenizi sosyal medya hesaplarınız üzerinden takipçileriniz ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.

SELPHY SQUARE QX10 ile fotoğraf kağıtlarına dokunmak, dijital dünyadan çıkıp gerçek hayata geçişin muhteşem bir örneği. Anılarınızın elle tutulur hale gelmesi, o anın özel ve gerçek olduğunu hissetmenizi sağlıyor. Böyle bir hediye ile sevdiklerinize duygu dolu anlar yaşatmanız da kaçınılmaz oluyor. Minimal tasarımı ile her yere taşınabilen SELPHY SQUARE QX10’un SELPHY Photo Layout uygulaması ile kendi özel çerçeve tasarımlarınızı yaparak fotoğraflarınızı kolayca kişiselleştirebilirsiniz.

Kompakt tasarımının yanı sıra LCD ekranı üzerinden kullanımı kolay arayüzü, hafifliği, kullanıcı dostu yapısı ve baskı boyutlandırmasıyla SELPHY CP1500 ise, üstün fotoğraf baskı kalitesiyle öne çıkıyor. Wi-Fi özelliği sayesinde kablosuz bağlantı, USB ve hafıza kartı yuvaları gibi çeşitli bağlantı seçenekleri sunuyor. Tam 100 yıl boyunca size eşlik edebilecek baskılar, sevdiklerinizle geçirdiğiniz anılara estetik bir dokunuş katıyor. Hızlı ve yüksek kaliteli baskı özelliği ile sevdiklerinizle paylaştığınız anları 41 saniye gibi hızlı bir sürede ölümsüzleştirmenize olanak tanıyor.

Yeni yılda Canon’un PIXMA G3430 serisindeki yeni modelleri ile konfor alanınıza renkli bir dokunuş yapmanın tam zamanı! PIXMA G3430 serisindeki bu yeni modeller; yüksek verimlilik, kablosuz bağlantı, mıknatıslı kâğıda baskı ve kullanım kolaylığıyla sizlere keyifli kullanım sunuyor. Bunlarla birlikte yüksek baskı hızı, yeterli kapasitedeki haznesi ve Canon PRINT uygulaması ile entegrasyonu sayesinde o bütün işlerinizi hızla bitirirken size de sevdiklerinizde vakit geçirmek kalıyor. Pembe ve mor renk seçenekleriyle alışılagelmiş yazıcı tasarımlarından oldukça farklılaşan bu iki yeni ürün hem evinizin hem de iş yerlerinizin en şık parçası olmaya şimdiden aday!

Canon, Creative Park uygulaması ise her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni yıla renk katacak eğlenceli aktiviteler ve el sanatları seçenekleri sunuyor. Creative Park ile yılbaşı ağacı süsleri, dekoratif ürünler ve birbirinden güzel hediyeleri kendiniz hazırlayabilir, sevdiklerinize kendi el yapımı hediyelerinizi verebilir, onlara ne kadar özel olduklarını hissettirebilirsiniz.