Sosyal Medya

Donanım

Canon’dan Tatil Anılarını Ölümsüzleştirecek Öneriler

Canon’dan Tatil Anılarını Ölümsüzleştirecek Öneriler... Tatil anılarınızı bu Canon modelleriyle ölümsüzleştirmeye ne dersiniz?

Canon’dan Tatil Anılarını Ölümsüzleştirecek Öneriler

Canon Tatil Anılarınızı ölümsüzleştirmek için tüm modellerini kullanıcılarının beğenisine sunuyor…

Görüntüleme teknolojileri lideri Canon, Koronavirüs sürecinde normalleşmeyle birlikte tatile çıkan fotoğraf tutkunlarına, değerli anıları yüksek çözünürlükte saklama imkanı tanıyan, kullanımı kolay ve ödüllü fotoğraf makineleri ile görüntüleme ekipmanları sunuyor. Canon, her ortama ve yetkinliğe özel olarak farklılaşan görüntüleme ekipmanları sayesinde kullanıcıların tatilin en güzel anlarını yakalamalarına yardımcı oluyor.

Dünyanın her yerinde Koronavirüs önlemlerinde normalleşmeye gidilmesiyle birlikte birçok kişi uzun bir aranın ardından sosyalleşmeye başladı. Eşsiz güzellikteki koylardan birinde yapılan bir plaj tatili ya da günübirlik bir şehir gezisi konseptinde olan ufak kaçamaklar için Canon, yüksek performanslı teknolojiye sahip fotoğraf makineleri ve görüntüleme ekipmanları ile hikayelerinizin peşinden gitmenize yardımcı oluyor.

Canon, ister evlerinde ister evlerinden kilometrelerce uzakta yeni anılar oluşturmak isteyen teknoloji tutkunları için olağanüstü fotoğraf ve video becerileri sunan ürünlerini listeledi. İşte Canon’dan tüm seyahatlerinizde yanı başınızdan ayıramayacağınız teknoloji harikası o ürünler…

Şehrini yeniden keşfetmek isteyen maceraperestlere

EOS M200

Canon EOS M200, kendi şehrinde keşfe çıkmak isteyenler için ideal bir seçenek olarak öne çıkıyor. APS-C boyutlu 24,1 megapiksel sensörü, Canon DIGIC 8 işlemcisi, iyileştirilmiş otomatik odaklanma ve 4K video özellikleri ile EOS M200, mükemmel bir seyahat arkadaşı olarak göze çarpıyor.

Küçük, kompakt yapısı ve hafifliği sayesinde gündelik bir çantaya veya el bagajına kolayca sığabilen EOS M200, hızlı açılış ve saniyede 6,2 kare/sn sürekli çekim kapasitesiyle en ufak detayların bile mükemmel çözünürlükte görüntülenmesini sağlıyor.

Canon EOS M200; rehberli kullanıcı ara yüzü, sınırsız sayıda yaratıcı işlev ve dikey video çekme özellikleri sayesinde kullanıcılarına, dikkat çekici kareler yakalama ve onları tüm dünyayla paylaşma olanağı sunuyor.

EOS M50

Canon, fotoğrafçılık becerilerini geliştirmek isteyenler için son teknolojiyle donatılan Canon EOS M50’yi, bir amatörden profesyonele geçiş ürünü olarak sunuyor. Akıllı telefon ve kompakt fotoğraf makinesi kullanıcıları için oldukça ideal bir ürün olan EOS M50 fotoğraf tutkunlarının yanı başından ayıramayacağı bir cihaz olarak öne çıkıyor.

Modern maceralar için tasarlanan EOS M50, değişken açılı dokunmatik ekran, DIGIC 8 görüntü işlemci ve 24,1 Megapiksel APS-C CMOS sensörü ile yüksek kalite sinematik görüntüler üreterek ve 4K video kaydı alınmasına olanak tanıyarak, fotoğraf tutkunlarına eşsiz bir fotoğraf çekme deneyimi sunuyor.

Kompakt yapısı sebebiyle avuç içini geçmeyen boyutu ve şık tasarımı ile konfor ve rahatlık sağlayan EOS M50, gündelik bir çanta veya el bagajına kolayca sığabiliyor. Bu özellikleri sayesinde EOS M50, tatildeki anılarınızı kolay ve etkili bir şekilde sonsuzlaştırmanıza yardımcı oluyor.

Yurt dışının güzelliklerini özleyenlere

EOS 2000D

Canon EOS 2000D DSLR fotoğraf makinesi, tatil anılarını ölümsüzleştirmek isteyen amatör ve profesyonel fotoğrafçıların yardımına koşuyor. Kusursuz detaylar barındıran DSLR kalitesinde fotoğraflar ve sinematik Full HD videolar çekmek isteyen kullanıcılar için üretilen EOS 2000D, DIGIC 4 Plus işlemci sayesinde 24.1 megapiksel fotoğraflardan saniyede 3 kare çekebiliyor.

EOS 2000D, 24.1 megapiksel APS-C sensörü sayesinde bulanıklaştırılmış görüntü fonları ve özellikle düşük ışıklı ortamlarda daha çeşitli çekim fırsatları için alan derinliği kontrolü ile ilgi çekici hikaye anlatımına olanak tanıyor.

Optik vizör ve 7,5 cm LCD ekran, aile selfieleri ve güzel manzaraların yakalanmasına yardımcı oluyor.

EOS 250D

Tatilini doğa ile iç içe geçirmeyi sevenlerin ilk tercihlerinden birisi her zaman vahşi doğa içerisinde kamp yapmak oluyor. EOS 250D, eğlenceli ve kolay DSLR kullanma deneyimi sayesinde, doğa tatili sırasında deneyimlenen doğal güzelliklerin ve eşsiz anıların ölümsüzleştirilmesine yardımcı oluyor.

En son teknolojilerle donatılan bu model, kullanıcılarına küçük ve hafif bir gövdede değiştirilebilir lensli fotoğrafçılık deneyimi sunuyor.

Hareketli ekran donanımına sahip olan Canon EOS 250D, düşük ışık altında çekim ve 4K video çekimi için 24,1 MP sensör dahil yüksek kalite özelliklerine sahip olmasının yanı sıra, dünyanın en hafif DSLR fotoğraf makinesi olma özelliği ile de öne çıkıyor. Siyah, beyaz ve gümüş olmak üzere üç farklı gövde seçeneği sunulan EOS 250D, 80’in üzerinde birinci sınıf lens, flaş ve aksesuar seçeneği ile birlikte kullanılabiliyor.

Hareket halinde bile anı yakalayanlara

Canon Zoemini S, 8 megapiksel kamerası, tasarımında öne yerleştirilen aynası ve selfie’lere özel ışık halkası sayesinde kullanıcılarına kusursuz kareler sunuyor. Ele, cebe, sırt çantasına sığan; her yere kolayca taşınabilen Zoemini S, kullanıcıların tatil sırasında mükemmel kareler çekmesine ve anında baskı almasına olanak tanıyor.

Canon Zoemini S, ücretsiz indirilebilen Canon Mini Print Uygulaması (iOS/Android) tarafından da destekleniyor. Bu uygulama sayesinde kullanıcılar Bluetooth® aracılığıyla akıllı cihazlarından doğrudan bağlanarak diledikleri fotoğrafı yazdırabiliyor ve çeşitli yaratıcı filtre, çerçeve seçenekleriyle de fotoğraflarını düzenleyerek yaratıcı, birbirinden eğlenceli kareler elde edebiliyor. Aynı zamanda uygulamanın uzaktan çekim ve otomatik zamanlayıcı özelliklerini de kullanarak kalabalık selfie’lerin kolaylıkla çekilebilmesini sağlıyor.

Canon Zoemini S, pembe altın, mat siyah ve inci beyazı olmak üzere üç farklı renk seçeneği ile kullanıcıların kişilik ve beğenilerine göre tercih yapma imkanı sunuyor.

Seyahat aksesuarlarına özen gösterenlere

Canon Selphy Square QX10, hareket halindeyken anılarının tadını çıkartmak isteyenlere seyahat arkadaşlığı yapıyor. Canon’un ücretsiz indirilen SELPHY Photo Layout uygulamasıyla (iOS/Android) eşleştirilerek kullanılan Canon Selphy Square QX10, kullanıcılarına, etkileyici kareleri doğrudan bir akıllı telefon veya tabletten yazdırma imkanı sunuyor.

Canon Selphy Square QX10, aynı zamanda, hızlı ve kolay bir şekilde 68 x 68 mm kare boyutunda fotoğraf çıktısı alma hizmeti de sunuyor. Bununla birlikte çektikleri fotoğrafları daha yaratıcı bir formatta paylaşmak isteyenler de üründe bulunan not yazılabilir kenarlık seçeneği sayesinde fotoğraftaki kişilerin kimler olduğunu ve nerede çekildiğini yazabiliyor aynı zamanda bu fotoğraf çekilirken neler yaşandığını da belirleterek anılarını kalıcı hale getirebiliyor.

Fiş veya kablo gerektirmeyen zahmetsiz tasarımı sayesinde Canon SELPHY SQUARE QX10, her türlü yaşam tarzına kolayca uyum sağlayabiliyor. Hızlı USB’li şarjı sayesinde, pille beslenen bu kompakt fotoğraf yazıcısı, hayatın her alanında kullanılabiliyor.

Sade ve şık bir tasarımı olan Canon Selphy Square QX10; siyah, beyaz, pembe ve yeşil seçenekleriyle her tarza uygun çözümler sunuyor.

Bu ürünler ve diğer konular hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen şu adresi ziyaret edin: https://www.canon.com.tr/