Sosyal Medya

Tablet

Casper VIA S40 ile Mobil Özgürlüğün Tadını Çıkarın

Uzun yıllar sorunsuz ve keyifli kullanım için tasarlanan Casper VIA S49 Tablet ile mobil özgürlüğün tadını çıkarın!

Casper VIA S40 ile Mobil Özgürlüğün Tadını Çıkarın

 

Uzun yıllar sorunsuz ve keyifli kullanım için tasarlanan Casper VIA S49 Tablet ile mobil özgürlüğün tadını çıkarın!

 

Uzun pil ömrü, kolay taşınabilir olması ve işlevselliği nedeniyle tercih edilen tabletler, hem gündelik hayatın içinde hem de işi gereği sürekli ekran karşısında vakit geçiren kullanıcılara mobil özgürlüğün kapılarını açıyor. Geliştirdiği tabletlerde güçlü performansı trend tasarımlarla buluşturan Türkiye’nin teknoloji markası Casper, VIA S40 ile uzun yıllar sorunsuz ve keyifli bir kullanıcı deneyimi sunuyor.

 

Erişim ve kullanım kolaylığı sağlayan, çoğu zaman bilgisayarın yerine kullanılan tabletler; günümüzde iş, eğitim ve kişisel kullanımlarda vazgeçilmez durumda. Özellikle uzaktan eğitim ve çalışma süreçlerinde kullanımı daha da artan tabletlerde, çeşitli kullanım alanlarıyla birlikte daha fazla güç ve performansa ihtiyaç duyuluyor. Her yeni serisinde çok daha güçlü, kullanışlı ve trend tasarımlarla bu ihtiyaca cevap veren Casper, mobil hareketliliğin gücünü temsil eden VIA S40 tablet ile izlenecek filmlere, okunacak kitaplara, uzaktan iş ve eğitim süreçlerine uygun tabletlerini kullanımına sunmaya devam ediyor.

 

Keyifli Okumalar, Eğlenceli Seyirler Casper VIA S40’ta

 

Tabletlerin en çok kullanıldığı alanlardan birini de kişisel kullanım alanları oluşturuyor. Keyifli okumalar ya da eğlenceli seyir anları için tercih edilen tabletlerde şık tasarımı daha geniş ekran boyutlarında kullanıcılarla buluşturan Casper, VIA S40 ile tasarım ve performansı ideal dengede tutmaya çalışıyor. 4GB RAM ile oyun oynarken, film izlerken ve diğer kullanımlar esnasında optimum hız sunan VIA S40, 10.4” ekran genişliği, canlı renkler ve güçlü batarya performansı ile buluşturuyor.

 

8mm inceliğinde ve 474g hafifliğinde olan Casper VIA S40, 8MP arka kamerası ile geniş alanları tüm detaylarıyla yakalarken, 5MP ön kamerası ile telefon konforu sağlıyor.  Casper VIA S40, Dolby ses teknolojisi, veri paylaşımını çok daha hızlandıran Bluetooth 4.2 özelliği, 802.11 a/b/g/n/ac Wi-Fi desteği, Android teknolojisi ve 2.0Ghz hız, 8 çekirdekli MTK 8183 işlemcisi ile akıcı performansı kullanıcılara erişilebilir fiyatlarla sunuyor.

 

Günlük yaşantıdaki mobil hareketlilik için performans ve tasarımı üst seviyede taşınabilir ve erişilebilir kılan Casper VIA S40 Tablete https://www.casper.com.tr/tablet/casper-via-s40 linki üzerinden ulaşabilirsiniz.