Sosyal Medya

Donanım

Ay, Jüpiter ve Satürn’de eşsiz bir yolculuğa çıkın!

Celestron’un 22084 NexStar 5 SLT Bilgisayar Donanımlı Teleskop’u, evren tutkunlarını Ay yüzeyinin, Venüs'ün ve evrelerinin ayrıntılarını...

Evrenin detaylarını Celestron NexStar 5 SLT Bilgisayar Donanımlı Teleskop ile keşfedin

Teleskop, mikroskop ve dürbünleriyle dünyanın en ünlü üreticilerinden Celestron’un 22084 NexStar 5 SLT Bilgisayar Donanımlı Teleskop’u, evren tutkunlarını Ay yüzeyinin, Venüs’ün ve evrelerinin ayrıntılarını, Mars’taki kutup başlıklarını keşfedecekleri bir yolculuğa çıkaracak. Kullanıcı dostu bilgisayarlı arayüzlü teleskop, aynı zamanda gündüz ve yaban hayatı gözlemleri için kara tabanlı bir gözlem teleskopu olarak kullanılabiliyor.

Evrenin, keşfedilmeyi beklenen milyonlarca yıllık gizemi bulunuyor. Celestron 22084 NexStar 5 SLT Bilgisayar Donanımlı Teleskop sizleri, Ay’ın, Venüs’ün, Mars ve daha birçok gezegenin keşfine çıkarıyor. Teleskop, üstün kaliteli lensler, kullanıcı dostu bilgisayarlı arayüz ve sağlam tek çatallı kol kundağının benzersiz kombinasyonuyla gözlemciler için benzersiz bir keşif deneyimi yaşatıyor.

Kullanım kolaylığı ve ışık toplama yeteneği

Celestron NexStar 5SLT, 1250 mm odak uzaklığına (f/10) sahip çok amaçlı teleskop olan 5 ”Schmidt-Cassegrain optik tüp ile birlikte geliyor. Patentli StarBright XLT kaplamalarla donatılan Celestron C5, kontrastı gözle görülür şekilde artırıyor. Kaplamalar, daha parlak derin uzay görüntüleri için ışık iletimini artırıyor. Böylece Ay, gezegenler ve soluk bulutsulardaki ince ayrıntılar bile ortaya çıkıyor. Celestron C5, taşınabilirlik, kullanım kolaylığı, ışık toplama yeteneği ve fiyat arasında sıra dışı bir denge sağlıyor.

Tek tuşla otomatik kontrol

Bilgisayarlı el kumandası, tek bir tuşa basarak 4 binden fazla gök cismi arasından istediğinizi otomatik olarak gözlemlemenizi sağlıyor. NexStar + veritabanı 600’den fazla galaksi, 300 küme ve düzinelerce ikili yıldız içeriyor. Gökyüzü Turu özelliği ve NexStar + el kumandası, zamana ve konumunuza göre o anda görülebilen en iyi gök cisimlerinin bir listesini otomatik olarak oluşturuyor.

Uzaydaki gezegenleri otomatik olarak buluyor

Tescilli SkyAlign hizalama özelliği, bilgisayarlı bir teleskobun kurulumunu ve kullanımını daha hızlı ve kolay hale getiriyor. Teleskobu gökyüzündeki üç parlak gezegene yönelttiğinizde teleskop konumunu üçgenleştiriyor ve gökyüzündeki diğer gezegenleri otomatik olarak bulabiliyor. Ay’ı veya parlak gezegenleri referans almanıza imkan veren teknolojiyle yıldızların adlarını dahi bilmenize gerek kalmıyor. PowerTank veya 8 adet AA pil ile çalışabilen teleskop her yerde eşsiz keşiflere çıkmanızı sağlıyor.

Mall of İstanbul, Maltepe Piazza’daki Hobix mağazalarında ve www.hobix.com.tr internet adresinde bulabileceğiniz Celestron 22084 NexStar 5 SLT Bilgisayar Donanımlı Teleskop’un satış fiyatı ise 7.199 TL’dir.