Sosyal Medya

Donanım

CES 2023: Kingston Technology, Genişletilmiş Donanımlarıyla Geri Dönüyor

Bellek ürünleri ve teknoloji çözümlerinde dünya lideri olan Kingston Technology Company, Inc., 2023'te en yeni önerileri ve yeni gelecek ürünleri sergilemek için Las Vegas'a gideceğini duyurdu.

CES 2023: Kingston Technology, Genişletilmiş Donanımlarıyla Geri Dönüyor – Yeni IronKey ve Yüksek Performanslı Ürünler

2023’te Kingston’dan neler göreceğiz?

  • Şirketin ilk donanım şifreleme özellikli USB Type-C sürücüsü
  • Daha da genişleyen Kingston FURY ailesi

Bellek ürünleri ve teknoloji çözümlerinde dünya lideri olan Kingston Technology Company, Inc., 2023’te en yeni önerileri ve yeni gelecek ürünleri sergilemek için Las Vegas’a gideceğini duyurdu. Sektör, kullanım durumu veya müşteri ne olursa olsun Kingston®, sektör lideri, ödüllü ve yüksek performanslı ürünler sunmaya devam ediyor.

 

Evden çalışma sistemi yaygınlaşmaya devam ettikçe, hassas verileri güvence altına almak için uygun önlemlere duyulan ihtiyaç da artıyor. Kingston IronKey ™ bu hafta ilk USB Type-C ® Vault Privacy 50C (IKVP50C) sürücüsünü piyasaya sürdü. Artık kullanıcılar herhangi bir işletim sisteminde FIPS 197 Sertifikalı ve XTS-AES 256 bit donanım şifreleme özellikli Vault Privacy 50 serisi ile verilerini BadUSB ve Kaba Kuvvet (Brute Force) saldırılarına karşı koruyabilirler.

 

Karmaşık (Complex) veya Anahtar Parola (Passphrase) modlarına sahip Multi-Password seçeneği kullanıcıların sayısal bir PIN, boşluk karakterli cümle veya kelime listesi seçmelerine olanak tanıyor, böylece hesabın sahibi için şifrelerinin hatırlanması kolaylaşırken başkalarının tahmin etmesi daha da zorlaşıyor.

 

Kingston’ın ödüllü donanım şifreleme özellikli depolama serisi, sizi ve verilerinizi korumak için tasarlanmış sayısız özellikler sunuyor. İster VP50 serisi, ister FIPS 140-3 Level 3 sertifikalı ve alfanümerik tuş takımına sahip KP200, isterseniz de Kingston’ın sezgisel renkli dokunmatik ekrana sahip ilk işletim sisteminden bağımsız, harici SSD’si VP80ES ile verilerinizin kolay bir hedef olmasına izin vermeyin.

 

Kingston, CES’e son katılımından beri üstün performansa ihtiyaç duyanlar için bellek ve depolama alanı sağlayan Kingston FURY oyuncu ürünleri serisini piyasaya sürdü. 7200MT/s’ye ulaşabilen yüksek hızlı Kingston FURY Renegade DDR5’ten, küçük form faktörlü sistemler için Impact SODIMM’e veya soğutucu bloklu Renegade SSD’ye kadar FURY serisi, bilgisayar meraklılarına, oyunculara ve içerik oluşturuculara aradıkları gücü ve stili sunuyor.

 

Kingston’ın Kıdemli Pazarlama Direktörü Craig Tilmont;

“Yüz yüze iletişim kurabildiğimiz fuarlara geri dönmek harika ancak yalnızca son birkaç yıldır neler yaptığımızı değil, aynı zamanda Kingston`in 2023 duyurularını da paylaşmak için ‘inovasyonun küresel aşaması’ CES’teki meslektaşlarımız ve arkadaşlarımız arasında olmaktan memnunuz. Tüketicilerin günlük ihtiyaçlarına uygun teknoloji çözümleri sunmaya kararlıyız ve bu hafta bu çözümler hakkında konuşmayı dört gözle bekliyoruz.” Diyor.

 

Kingston, Intel NUC’nin en son sistem teknolojisi ile yüksek performanslı Kingston FURY bellek ve depolama bir araya geldiğinde ulaşılan oyun gücünü sergilemek için, Intel ile iş birliğine devam ediyor.

 

Kingston, sergileyeceği demoda şunlardan bahsedecek;

  • • Intel Raptor Canyon NUC’de Kingston FURY Impact DDR5 5600MT/sn SODIMM’ler ile bant genişliği testi
  • • Intel Serpent Canyon NUC’de Kingston Fury Renegade ve Impact DDR4 ile oyun demosu
  • • Beyaz renkteki ısı dağıtıcısı ile Kingston FURY Renegade DDR5
  • • Kingston Server Premier DDR5 4800MT/s DIMM’ler
  • • Kingston IronKey donanım şifreleme özellikli USB Flash sürücüler
  • • 4TB NV2 PCIe 4.0 NVMe SSD