Sosyal Medya

Otomobil

CHEP otomotiv tedarik zincirinde sürdürülebilirliği artırıyor

CHEP, otomotiv tedarik zincirinde ürünleri daha düşük bir maliyetle ve minimum çevresel etkiyle nakletmeye yardımcı oluyor.

CHEP otomotiv tedarik zincirinde sürdürülebilirliği artırıyor

Maliyet avantajı ve minimum çevresel etkiyle çözüm sunuyor…

Sürdürülebilirliği iş modelinin merkezin tutan CHEP, otomotiv tedarik zincirinde ürünleri daha düşük bir maliyetle ve minimum çevresel etkiyle nakletmeye yardımcı oluyor. CHEP, Kolay, katlanabilir ve istiflenebilir plastik konteynerler ile yüzde 25’e kadar daha fazla dolu yükleme sağlıyor.

Yeniden kullanılabilir ambalaj çözümlerinde dünya lideri CHEP, havuzlama sistemiyle otomotiv tedarik zincirinde yüksüz olarak kat edilen mesafelerin maliyetini ortadan kaldırıyor. Atık olarak arılan ürün miktarını azaltarak, taşıma süreci için gereken sefer ve konteyner sayısını düşürmeye destek oluyor. Ürünleri en iyi şekilde korumak için geliştirilmiş koruyucu iç profiller, aksesuarlar ve ekipmanlarıyla; az atık, az elleçleme, az kirlilik, az çevresel etki ve az nakliye ile daha fazla ürünün doğru zamanda olması gerektiği yere ulaşmasını sağlıyor.

 “Yüzde 25’e kadar daha fazla dolu yükleme sağlıyoruz”

Sürdürülebilir otomotiv tedarik zincirinin avantajlarını anlatan CHEP Türkiye Otomotiv Ülke Temsilcisi Derya Çınar, “Esas odaklandığımız temel konu gezegeni korumak. Bununla birlikte çevresel çözümlerimiz, tüm dünyadaki büyük ve küçük ölçekli pek çok şirketin kazançlarını artırmasına yardımcı oluyor. Daha az nakliye maliyeti sayesinde şirketler ürünü düşük bir maliyetle ve çevre üzerinde küçük bir etkiyle elleçleyip naklediyor. Kolay, katlanabilir ve istiflenebilir plastik konteynerlerimiz yüzde 25’e kadar daha fazla dolu yükleme sağlıyor. İşbirliğine dayalı nakliye sistemimizle, yüksüz olarak kat edilen mesafeleri ortadan kaldırıp, nakliye ağı optimizasyonu sayesinde kat edilen mesafeleri azaltıyoruz” ifadelerini kullandı.

 “Dünyanın her yerine, her parçayı taşımak için çözüme sahibiz”

Dünyanın dört bir yanına özel endüstriyel çözümler sunduklarını kaydeden Derya Çınar, “1975 yılından günümüze binlerce otomotiv ve diğer sanayi tedarik zincirlerinin en temel ihtiyaçlarını karşılayan CHEP olarak; dünyanın dört bir yanında en büyük ana sanayi üreticilerine ve yan sanayi markalarına özel endüstriyel çözümler sunuyoruz. Dünyanın her yerine her türlü otomotiv parçaları taşımak üzere tasarlanmış kıtalararası ağlar, sistemler ve çözümlere sahibiz. Kasa satın almak, depolamak, bakımlarını yapmak ve kullanılacakları yerlere taşımak yerine bizim kasalarımızı kiralayıp paylaşmak ve tekrar kullanmak maliyetleri, riskleri, depolama alanını ve bunların yönetimi için harcanan zamanı azaltıyor. Sahip olduğumuz bilgi birikimi ve sektördeki en iyi uygulamaları müşterilerimizle paylaşarak tedarik zincirinizi daha da verimli hale getirmeye yardımcı oluyoruz” şeklinde konuştu.