Sosyal Medya

Kripto Para

CHZ, UPbit’te taraftar token listelenmesinin ardından yükseldi

Bybit Global ekibi tarafından hazırlanan günlük bültenden sektör gelişmelerine yer veriliyor. ABD'nin önde gelen hisse senedi endeksleri, ADP özel bordrolarının açıklanmasının ardından %1'in üzerinde değer kaybetti, bu da iş piyasasının şahin bir FED’i desteklediğine işaret ediyor.

CHZ, UPbit’te taraftar token listelenmesinin ardından yükseldi; 3AC Kurucuları mahkeme çağrısı yaptı

 

Bybit Global ekibi tarafından hazırlanan günlük bültenden sektör gelişmelerine yer veriliyor.

ABD’nin önde gelen hisse senedi endeksleri, ADP özel bordrolarının açıklanmasının ardından %1’in üzerinde değer kaybetti, bu da iş piyasasının şahin bir FED’i desteklediğine işaret ediyor.

 

Bununla birlikte, pandemi sonrası dönemde ADP özel bordroları ile tarım dışı bordrolar arasında önemli farklılıklar olmuştu. Bu nedenle, Cuma günü tarım dışı bordro verilerinin yayınlanmasının ardından işgücü piyasası durumu daha netleşebilir.

Kripto para piyasasında son 24 saatte Bitcoin ve Ethereum sırasıyla %0,38 ve %0,01 artış gösterdi. Bugünün zirvesinde yer alan CHZ, bülten yazılırken 24 saatlik %7,05’lik bir getiri kaydetti ve muhtemelen UPbit’in listelenmesi nedeniyle piyasadan daha iyi performans gösterdi.

CHZ, Chiliz Chain’in yerel tokeni ve önde gelen futbol taraftar etkileşimi platformu Socios.com’da taraftar token işlemleri için kullanılır. Ekosistemin arkasındaki ekip olan Chiliz, diğer spor alanlarına da açıldı. CHZ’nin performansı, Kore’nin en büyük borsası UPbit’in Chiliz tarafından çıkarılan bazı futbol taraftarı tokenlerini listelediğini duyurmasıyla geldi. Buna ACM ve CITY ve diğerlerinin yanı sıra son 24 saat içinde token fiyatlarında büyük artışlar kaydetti. UPbit, yerel token CHZ’nin benimseyerek sağlayarak Chiliz Zincirinden para yatırma işlemlerini destekler. Bu arada, günlük CHZ işlemleri yükseldi ve muhtemelen token fiyatındaki artışa da katkıda bulundu.