Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Citybird ve Octopus İstanbul’da Taksi Üstü Dijital Reklama Başlıyor!

Octopus, Türkiye’de perakende teknolojileri ve reklam teknolojileri kategorisinde çalışmalar yürütüyor. Yeni başladıkları lokal reklam ağı için çalışmalarını hızlandıran Octopus, bu alanda Türkiye’de taksi üstü reklam konusunda çalışmalara başlayan Citybird ile iş birliğini duyurdu.

Citybird ve Octopus İstanbul’da Taksi Üstü Dijital Reklama Başlıyor!

 

Citybird ve Octopus, İstanbul genelinde taksi üstü dijital reklam ağı için iş birliği yaptığını duyurdu.

 

Geçtiğimiz bir yılda aldığı yatırım ve global iş birlikleri ile adından söz ettiren Octopus, Türkiye’de perakende teknolojileri ve reklam teknolojileri kategorisinde çalışmalar yürütüyordu.

Yeni başladıkları lokal reklam ağı için çalışmalarını hızlandıran Octopus, bu alanda Türkiye’de taksi üstü reklam konusunda çalışmalara başlayan Citybird ile iş birliğini duyurdu.

 

 

Citybird, İstanbul’da Denizhan Cacar tarafından kurulan ve “Traveling Ads” söylemini sahiplenen bir girişim. Denizhan Cacar’ın iş birliği üzerine yorumu “Bu yıl ilk faaliyetine İstanbul’dan başlayacağımız Citybird girişimimiz için oldukça heyecanlıyız. Amacımız bu kategoride hızla ilerleyip MENA bölgesinde faaliyet göstermek. Octopus ile yaptığımız bu iş birliği, bizim yazılım ve reklam ağlarına erişimimizde oldukça hızlanmamızı sağladı. Eminim bu birlikteliği yurt dışında da devam ettireceğiz” oldu.

 

Octopus’un kurucusu Emre Yıldız ise,

“Ekosistemde yakın kategorilerde olan girişimlerin birbirleri ile rekabet etmesi değil iş birliği yapması konusundaki motivasyonumuzu her zaman dile getirdik. Geçtiğimiz yıl Türkiye’den 3 girişim ile iş birliğimizi duyurmuştuk. Amacımız, ahtapotun kolları ile olabildiğince fazla noktaya dokunup ekranlarda insanlara en doğru içeriği gösterebilmek. Citybird bizim OctoAds ve OctoPayment ürünlerimiz için en mükemmel iş birliği.” diyerek düşüncelerini dile getirdi.

 

Octopus ve Citybird, gelecek dönemde öncelik İstanbul’da olmak üzere 3 şehirde daha taksi üstü reklam alanında faaliyet gösteriyor olacak.