Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

ClickMeLive ile bayram sonrasında da canlı canlı alışveriş keyfi

Türkiye’de online alışveriş, video içeriği ve eğlenceyi tek bir noktada buluşturan ilk ve tek video alışveriş platformu ClickMeLive, takipçilerine bayram boyunca yaşattığı alışveriş keyfini, bayram sonrasında da yaşatacak. 

ClickMeLive ile bayram sonrasında da canlı canlı alışveriş keyfi

Bayram tatili bitti, Türkiye’nin canlı yayın sırasında alışveriş imkânı sunan ilk video alışveriş platformu ClickMeLive’da bayrama özel başlatılan alışveriş keyfi sürüyor.

Bayram tatili bitti, alışveriş keyfi sürüyor. Türkiye’de online alışveriş, video içeriği ve eğlenceyi tek bir noktada buluşturan ilk ve tek video alışveriş platformu ClickMeLive, takipçilerine bayram boyunca yaşattığı alışveriş keyfini, bayram sonrasında da yaşatacak.

Ege’nin incisi Bodrum’dan başlayan bir bayram turuna çıkan ClickMeLive, bu yaz için en trend moda parçalarından en dikkat çeken takılara, evlere farklı bir ambiyans katacak dekorasyon aksesuarlarından sofraları donatacak leziz gıda ürünlerine kadar geniş ve seçkin bir ürün yelpazesini, canlı yayınlarda takipçileriyle buluşturdu. İzleyenler Türkiye’nin her neresinde olursa olsun; ClickMeLive, Ege havasını onların oldukları yere taşıdı ve bayram keyfini ikiye katladı.

Bayram boyunca takipçilerine canlı canlı alışveriş keyfi yaşatan ClickMeLive, bayrama özel başlattığı uygulamayı bayram sonrasında da Türkiye’nin en gözde tatil beldelerindeki turlarla, sürdürecek.

ClickMeLive’ın canlı canlı alışveriş dünyasına katılmak için yapmanız gereken tek şey, mobil uygulamayı, App Store (iOS) ve Google Play (Android) uygulama dükkanlarından indirmek.

ClickMeLive Ticari Genel Müdür Yardımcısı Emre İlban,

Canlı yayında alışveriş ayrıcalığı

Uzun bayram tatili boyunca birçok tatil yöresinden canlı yayınlar gerçekleştirdiklerini hatırlatan ClickMeLive Ticari Genel Müdür Yardımcısı Emre İlban,

“Kullanıcılarımızın, Bodrum’dan Milas’a, Urla’dan Alaçatı’ya, Selimiye’den Akyaka’ya kadar gözde tatil beldelerindeki çok çeşitli satıcıların ürünlerine, sanki oradaymış ve canlı canlı alışveriş yapıyormuş gibi ulaşma şansı oldu. Canlı yayında beğendikleri ürünleri, sadece birkaç tıkla satın alma deneyimi yaşadılar. Onlara telefonlarında canlı canlı alışveriş imkânı sağladığımız gibi, tatil beldelerini de ayaklarına kadar getirmiş olduk. Aynı zamanda İstanbul’daki nezih mağaza ve butiklerden de çok eğlenceli yayınlarımız sürdü. Kullanıcılarımızın keyifli ve mutlu bir bayram tatili geçirmesini sağlamaya çalıştık. Kullanıcılarımıza canlı canlı bayram alışverişi keyfini, bayramdan sonra da yaşatmak istiyoruz. ClickMeLive’da alışveriş yapmanın keyfi devam ediyor” dedi.

ClickMeLive kullanıcıları, canlı yayınlar sırasında satıcılara, yayıncılara ve mağaza personeline anlık sorular yöneltebiliyor. Yayın sırasında beğendikleri ürünleri, sol alt köşedeki ikona tıklayarak sepetlerine ekleyecek ve güvenli ödeme sonrası alışverişlerini tamamlıyor.