Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Clubhouse’ta iPhone sürümüyle eşitliğe bir adım kaldı, bir hafta içinde!

Sürümler arası fark kalkıyor. Bir hafta için Clubhouse Android sürümü dünya çapında yayınlanıyor. Beta sürümünden kurtuluyoruz.

Clubhouse, Android uygulamasını bir hafta içinde dünya çapında kullanıma sunacak

Sürümler arası fark kalkıyor. Bir hafta için Clubhouse Android sürümü dünya çapında yayınlanıyor. 

Clubhouse’un yeni başlayan Android uygulamasına ulaşmak dünyanın her yerinde  yakında çok daha kolay olacak. TechCrunch, Clubhouse’un sesli sohbet uygulamasının Android sürümünün bir hafta içinde dünya çapında kullanıma sunacağını bildirdi.

Haberdeki bilgilere göre, Brezilya, Japonya ve Rusya’ya 18 Mayıs’ta Android sürümüne ulaşabilecek. Hindistan ve Nijerya bundan üç gün sonra, dünyanın her yerinden ise 21 Mayıs öğleden sonra erişim sağlanabilecek…

Clubhouse Android için 9 Mayıs’ta beta sürümünü devreye almıştı. iPhone sürümü yani iOS sürümü ise 2020 Mart ayından beri kullanımda…

Android sürümü hala beta aşamasında olsa bile dünya genelinde sesli sohbet odalarına ciddi bir talep var ve bu geliştirme için şirketi ciddi anlamda teşvik ediyor. Facebook, Twitter ve diğer internet devleri, uygulamanın ivmesini azaltmak ve kullanıcıları sosyal platformlarında tutmak için Clubhouse benzeri özellikler sunuyor. Android sürümü yada başarılı bir Android sürümü bu, yeni kullanıcıların Clubhouse’a katılmasını sağlayabilir, aksi takdirde mevcut sosyal ağlara bağlı kalma eğiliminde olabilir.