Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

Çocuğunuz için karne hediyeleri TCL’de sizi bekliyor

2023 - 2024 eğitim ve öğretim yılının 1. dönemi 19 Ocak 2024 Cuma günü sona erecek. Bu yılın ilk karne günü yaklaşırken ebeveynler de çocuklarını mutlu etmek için hediye arayışına başladı.

Çocuğunuz için karne hediyeleri TCL’de sizi bekliyor

 

Eğitim ve öğretim yılının ilk döneminin sona erdiği ocak ayı öğrenciler için karne hediyesinin de zamanıdır. Eğer siz de çocuğunuza bu eğitimin döneminde bir karne hediyesi vermek istiyorsanız, TCL’in NXTPAPER 11 tableti ve MOVETIME MT42 akıllı çocuk saati dikkat çeken hediye alternatiflerin başında geliyor.

 

2023 – 2024 eğitim ve öğretim yılının 1. dönemi 19 Ocak 2024 Cuma günü sona erecek. Bu yılın ilk karne günü yaklaşırken ebeveynler de çocuklarını mutlu etmek için hediye arayışına başladı. Siz de çocuğunuza unutulmaz bir karne hediyesi almak istiyorsanız TCL‘in NXTPAPER 11 tableti ve MOVETIME MT42 akıllı çocuk saati seçim yapmanızı oldukça kolaylaştıracak. Bu ürünler sayesinde çocuğunuzu mutlu edebilirsiniz.

TCL NXTPAPER 11

Çocuğunuzun gözlerini koruyun

Eşsiz göz koruması sunan NXTPAPER 2.0 teknolojisi ile desteklenen TCL NXTPAPER 11 sayesinde çocuğunuz 500 nit’e varan parlaklıkla en aydınlık güneşli bir günde dahi kristal netliğinde görsel bir keyif yaşayabilecek. Cihazların günlük kullanımında ortalama ekran süresinin arttığından yola çıkan TCL, 2021 yılında kullanıcıların göz sağlığından ödün vermemeleri ve eğlencenin tadını çıkarabilmeleri için NXTPAPER’ı geliştirdi. Yazılım ve donanımdaki yenilikler sayesinde TCL NXTPAPER 2.0, orijinalinden %150’ye kadar daha parlak ekranlar sunuyor. Bu parlaklık, TÜV mavi ışık azaltma seviyeleri ile sağlanırken ekranlardaki görüntülerde gerçekçi renkler ve derin kontrast korunuyor. Ayrıca, entegre ışık sensörü renk sıcaklığını otomatik olarak ayarlayarak uzun süreli kullanımda gözleri daha fazla koruyor.  Bu tabletin ayrı olarak satılan T-pen kalemi de çocuğunuzun not alırken veya çizim yaparken kâğıt ve kalem kullanıyormuş gibi gerçekçi ve pürüzsüz deneyim yaşamasını sağlayacak. Ayrıca tabletin 11 inç 2K ekranı, net ve sürükleyici bir eğlence deneyimi için AI Boost ile daha da geliştirilmiş görselleri sunarken kullanıcılar, 8MP geniş açılı ön kamerası ile görüntülü aramalar yapabiliyor, dört adet hoparlörü ve çift mikrofonu ile sesleri net bir şekilde duyulabiliyor. Tüm bunların yanı sıra tablet, öğrencilerin üretkenliğine güç katmak ve daha uzun süre keyifli vakit geçirmelerini sağlamak için 8000 mAh’lik devasa bir batarya ile de destekleniyor.

Çocuğunuzun güvenliğinden emin olun

Uygun fiyatlı premium akıllı deneyimlerin öncüsü TCL’in MOVETIME MT42 akıllı çocuk saati ile çocuğunuz dünyayı güvenle keşfedebilecek. 4.5G sesli ve video aramalar ile metin mesajları Nano SIM kartıyla kullanılabilen TCL MOVETIME MT42 akıllı çocuk saati, ebeveynlerin çocuklarıyla anında iletişim kurabilmelerini sağlıyor. Ayrıca çocuklar, tek dokunuşla çalışan acil durum çağrı düğmesiyle acil durum için belirlenen kişilere herhangi bir gecikme olmadan anında ulaşabiliyor.

Ayrıca bu akıllı saat, çocukların her zaman nerede olduğunu gösteren gerçek zamanlı konum belirleme özelliğini de kullanıyor ve konum geçmişini kaydediyor. Güvenli bölge coğrafi sınırlaması sayesinde çocuklar ebeveynlerin belirlediği okul gibi alanların dışına çıkmaları durumunda cihaz ebeveynlerin telefonlarına bir uyarı gönderiyor. Üstelik TCL MOVETIME MT42 akıllı çocuk saatinde kullanımı çocuklar için daha ideal hale getirmek amacıyla 1,54″ ekranda görüntülenen özel Kids UI bulunuyor. Kullanımı kolay Kids UI, renkli duvar kâğıtları ile ana ekranların kişiselleştirilmesine olanak tanıyor.