Sosyal Medya

Otomobil

Continental AllSeasonContact 2022 lastik testlerinde ipi galibiyetlerle göğüsledi

Continental'in dört mevsim lastiği AllSeasonContact, 2022 lastik testlerinde beş defa ilk üçe girerek üstün performansını kanıtladı.

Continental AllSeasonContact 2022 lastik testlerinde ipi galibiyetlerle göğüsledi

Continental’in dört mevsim lastiği AllSeasonContact, 2022 lastik testlerinde beş defa ilk üçe girerek üstün performansını kanıtladı. Kuru, ıslak ve karla kaplı zeminlerde test edilen Continental AllSeasonContact, İngiliz YouTuber Jonathan Benson’dan Avrupa Otomobil Kulübü’ne, pek çok bağımsız lastik testinde, özellikleri sayesinde tavsiye edilen lastik oldu.

Premium lastik üreticisi ve teknoloji şirketi Continental, AllSeasonContact dört mevsim lastiğiyle başarılı bir 2022 yılını geride bıraktı. AllSeasonContact, Gute Fahrt dergisinin farklı rakipleri kıyasıya yarıştırdığı bağımsız lastik testlerinden galibiyetle döndü.

2022 Kasım ayında, Sport Auto Almanya, 235/35 R19 91 Y ebadında 6 adet dört mevsim lastiğini Hyundai i30 model bir araçla test etti. Lastiklerin karda yol tutuşu Finlandiya’da, kuru yol tutuşu ise Hannover’da bulunan Contidrom test pistinde ölçüldü. Sport Auto, mükemmel çekiş gücü ve karla kaplı zeminde kontrollü sürüş özelliklerinden dolayı AllSeasonContact’a “Çok iyi” notunu verdi. Test uzmanları, değerlendirmelerinde özellikle lastiğin mükemmel yol tutuşu, suda kızaklama performansı ve kuru zeminde güvenli yol tutuşuna dikkat çektiler.

Auto Straßenverkehr: AllSeasonContact “Çok iyi”

Aralarında Continental AllSeasonContact deseninin de bulunduğu 235/35 R19 ebadında altı lastiği, Auto Straßenverkehr ekibi karla kaplı zeminde, yağmurdan sırılsıklam olmuş yollarda ve kuru asfaltta yol alan bir Hyundai i30N araç ile sıkı testlere tabi tuttu. Testin sonunda, lastiğin iyi çekiş gücü ve karda kolay kontrol sağlaması sayesinde “Çok iyi” notu çıktı. Test uzmanları, AllSeasonContact’ın kuru asfaltta yüksek kavrama seviyesi, düşük yuvarlanma direnci ve güvenli yol tutuşundan da etkilendiler.

AutoBild Allrad dergisinden AllSeasonContact’a üçüncülük!

2022 Ekim ayında AutoBild Allrad dergisi, Papenburg ve Idiada’da ıslak ve kuru zemin testleri için 11 dört mevsim lastiğini mercek altına aldı. Bunun için tamamı 225/50 R18 ebadında lastikler, bir BMW X1 ile test edildi. AutoBild Allrad, AllSeasonContact’ın yüksek seviyede suda kızaklama güvenliğine, ıslak koşullarda dinamik yol tutuşuna ve düşük yuvarlanma direncine dikkat çekerek, eşsiz kış özelliklerine sahip bu premium lastiğe “İyi” notunu verdi.

AllSeasonContact’a ACE lastik testinde “Tavsiye edilir” notu

ACE (Auto Club Europa), aralarında Continental AllSeasonContact’ın da bulunduğu 205/55 R17 95 V ebadında 9 adet dört mevsim lastiğinin becerilerini VW T-Cross model araçla incelemek üzere Alman GTÜ teknik inceleme kuruluşu ve Avusturya ARBÖ Mobilite Derneği ile bir araya geldi. Lastikler, Finlandiya ve İspanya’da test edildi. AllSeasonContact, çarpıcı kar tutuş ve ıslak zemin performansı sergileyerek “Tavsiye edilir” açıklaması ile ikincilik derecesini hak etti.

İngiliz YouTube satış kanalında AllSeasonContact ilk dörtte

İngiliz YouTuber Jonathan Benson, Tire Reviews satış kanalı sayesinde platformda tanınan bir isim haline geldi. Youtube kanalında ve web sayfasında yayınlanan 2022 lastik testi, VW Golf 7’ye takılan 225/45 R17 94V/W ebadında 10 adet dört mevsim lastiğine ışık tuttu. Test sonucunda, AllSeasonContact’ın ıslak ve kuru yol tutuşu, düşük yuvarlanma direnci, karda usta yol tutuşu ve frenleme becerilerinin altını çizen bir “Tavsiye” kararı çıktı.

Autozurnal’dan AllSeasonContact’e üçüncülük ödülü

2022 Ekim ayında Slovak dergisi Autozurnal, 205/55 R16 ebadında 10 adet dört mevsim lastiğinin kuru, ıslak ve karla kaplı yollarda yol tutuş özelliklerini karşılaştırdı. AllSeasonContact karda frenleme, çekiş ve yol tutuş kategorilerinin her birinde üçüncülükle bronz ödülüne layık görüldü.

14-20 inç aralığındaki ebatlarda piyasaya sürülen Continental AllSeasonContact, elektrikli araçlar için de ideal bir çözüm. AllSeasonContact, yenilikçi sırt tasarımı, kauçuk bileşimi, lastik konturu ve yapısı ile modern dört mevsim lastikleri tarihinde bir kilometre taşını temsil ediyor.