Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Corporate News Massive Bio Yayın Hayatına Merhaba Diyor 

Biyoteknoloji endüstrisinde onkoloji odaklı yapay zeka programına sahip tek şirket olan Massive Bio, kurum içi haberlerin yer aldığı Massive Bio dergisini hayata geçirdi.

Corporate News Massive Bio Yayın Hayatına Merhaba Diyor

Biyoteknoloji endüstrisinde onkoloji odaklı yapay zeka programına sahip tek şirket olan Massive Bio, kurum içi haberlerin yer aldığı Massive Bio dergisini hayata geçirdi.

Biyoteknoloji endüstrisinde onkoloji odaklı yapay zeka programına sahip tek şirket olan Massive Bio, yeniliklerine devam ediyor. Kanser hastalarını klinik araştırmalarla buluşturmanın en hızlı ve güvenilir yolunu sunan Massive Bio, kurum haberlerinin yanı sıra kanserle ilgili genel ve güncel bilgilerin yer aldığı Massive Bio dergisini yayına aldı. Massive Bio dergisi, ayrıca kanser hastalarının hayatını kolaylaştıracak teknolojilere, yeni klinik araştırmalara ve tedavi yöntemlerine yer verecek, sağlık sektöründeki özel günler için farkındalık çalışmaları yürütecek.

Hastalar, Sağlık Çalışanları ve Yatırımcılar Aynı Platformda

Massive Bio dergisi şirket haberleri, klinik araştırmalar hakkında güncel bilgiler, hastaların yaşam kalitesini iyileştirecek yeni teknolojiler ve sağlık trendlerinin yanı sıra yaklaşmakta olan kanser farkındalığı ayları ve günleri hakkında hatırlatmalara da yer verecek. Kısacası Massive Bio dergisi kanser hastaları ve aileleri, onkologlar, hasta savunucuları, yatırımcılar ve ilaç ortaklarını bir araya toplayacak.

İlk Sayıdan Haberler

Massive Bio’nun kurucu ortağı ve CEO’su olan PhD, Selin Kurnaz’ın mesajına ek olarak Massive Bio dergisinin Ağustos ayında hayata geçen ilk sayısında şirketin başarı hikayesi, dünyada eşi benzeri olmayan yapay zeka teknolojisi, kanser hastalarının hayatını kolaylaştıran SYNERGY-AI cep telefonu uygulaması, yatırım haberleri yer alıyor.

Derginin ilk sayısına özel olarak farkındalık bölümünde miyelofibroz yer alıyor. Miyelofibroz ile ilgili güncel bilgilerin yanı sıra miyelofibroz ile yaşamak, yeni nesil tedavi yöntemleri ve klinik çalışmalardan haberler bu sayıda. Miyelofibroz dışında kutanöz melanom hakkında merak edilenler, rakamlarla non-Hodgkin lenfoma, çağın en önemli hastalıkların biri olan obezitenin prostat kanserine etkileri, HER2- pozitif meme kanseri, mesane kanseri farkındalık bölümünde öne çıkan başlıklar olarak dikkat çekiyor.

Kanser ile ilgili güncel araştırma verileri ve istatistikler, klinik araştırma dünyasındaki son haberler, hastaların hayatını kolaylaştıran sağlık teknolojileri ilk sayıda okuyucularını bekliyor.

Klinik Araştırmalara Katılmanın Önemi

İlk sayının haberleri arasında hastaların merak ettiği konuların başında gelen klinik çalışmalara katılmanın önemi de anlatılıyor. Klinik araştırmanın bir parçası olmak, klinik araştırmaya katılmaya karar vermek, klinik araştırmaların bilimsel yönü gibi hastaların kafasına takılan pek çok soru Massive Bio dergisinin ilk sayısında okuyucularını bekliyor. Üç ayda bir ücretsiz olarak yayınlanacak derginin ilk sayısı Massive Bio‘nun internet sitesinden okunabilir.