Sosyal Medya

Otomobil

CTO EXPO 2024: Otomotiv, Yedek Parça ve Aksesuarları İçin Benzersiz Bir Platform

CTO Expo, uluslararası otomotiv, yedek parça ve aksesuarları, ve satış sonrası hizmetlerin kapsamlı bir şekilde sergilendiği fuar, 28-31 Mayıs 2024 tarihlerinde Moskova'da gerçekleştirilecek. Binek araçlar, yük ve yolcu taşımacılığı, inşaat ve özel ekipmanlar dahil olmak üzere her türlü araç için geniş bir satış sonrası pazar ve hizmet yelpazesi sunacak.

CTO EXPO 2024: Otomotiv, Yedek Parça ve Aksesuarları İçin Benzersiz Bir Platform

 

CTO Expo, uluslararası otomotiv, yedek parça ve aksesuarları, ve satış sonrası hizmetlerin kapsamlı bir şekilde sergilendiği fuar, 28-31 Mayıs 2024 tarihlerinde Moskova’da gerçekleştirilecek. Binek araçlar, yük ve yolcu taşımacılığı, inşaat ve özel ekipmanlar dahil olmak üzere her türlü araç için geniş bir satış sonrası pazar ve hizmet yelpazesi sunacak.

 

CTO Expo fuarında yedek parçalar, bileşenler, teşhis ve onarım ekipmanları, yağlar, sıvılar, madeni yağlar, aküler, elektronikler, aksesuarlar, telematik, en son IT çözümleri ve yazılımlar gibi ürünler sergilenecek.

Fuarın önemli katılımcıları arasında Autodieselpart, Avtostandart, Agropromshina, Aimol Lubricants, Td Akom, Amtel, Belvneshinvest, Big Filter, Bonenkamp, Carville, Cool Stream, Ctr, Federal Reserve, Fwh-Vostok, Fenox, Exsoil, Europart Rus, Energomash, Lavr, Lıfan, Luzar, Ompi Srl, Phoenix Oil, Zavod August, Kama Auto, Kat-Lubricants, Eurotrans, Lonmadi, Lubri Group, Motor Technology, Nak International, Nova Supply Chain Management, Nordfil, Suprotec, Pride, Pramo, Technovector, Tosol-Sintez, Tubor gibi önemli firmalar yer alacak.

Türkiye’den Asaş, Çağlayanlar Otomotiv, Ferra Filtre, Nano Power, Nipar, NSK-Rota ve Petrol Ofisi A.Ş. gibi firmalar da fuara katılım sağlayacak.

Fuar, Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı tarafından yüksek oranda teşvik tutarı ile destekleniyor.

Bu yıl fuarda ilk kez Türkel Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenecek olan Türkiye milli katılım organizasyonu da yer alacak.

CTO EXPO ile eş zamanlı olarak düzenlenecek diğer fuarlar arasında olan Uluslararası İş Makineleri ve Teknolojileri Fuarı – CTT Expo, Uluslararası Ticari Araçlar ve Teknolojileri Fuarı – COMvex, Uluslararası Otomotiv, Yedek Parça ve Aksesuarları Fuarı ve LOGISTIKA Expo – Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık Fuarı yan yana salonlarda gerçekleşecek.

Eş zamanlı olarak düzenlenecek bu dört fuar, Rusya ve Doğu Avrupa’daki en büyük endüstri fuarı olma özelliğini taşıyor. 2024 yılında toplam 12 salon, 200.000 m2 sergileme alanı ve dış alan ile 75.000’den fazla ziyaretçi ve yaklaşık 1500 katılımcıyı ağırlaması bekleniyor.

CTO Expo, 2023 yılında ilk kez 7 ülkeden, 92’si uluslararası şirket olmak üzere 234 katılımcıyı ağırlamıştı. Katılımcı sayısındaki artış, CTO Expo 2024’ün şimdiden son fuarın üç katı büyüklüğüne ulaştığını gösteriyor.

Fuarın genel partneri Havens, eş organizatörü ise GROUPAUTO Rusya firması olacak. Türkiye’nin resmi temsilciliğini Taneva Fuarcılık yürütüyor. CTO Expo Fuarı’na ilişkin açıklamada bulunan Taneva Fuarcılık Kurucu Ortağı İdil Aslantaş,

“Rusya’nın en büyük endüstri fuarında Türk firmalarının yer alması büyük önem taşıyor. 4 fuarın sinerjisi hem katılımcılar hem de ziyaretçiler için eşsiz bir deneyim sunuyor. Bu 4 fuarda 10.000 m2’den fazla alanda 100’den fazla Türk firmasının katılımını bekliyoruz” dedi.

 


Sigma Expo Group hakkında bilgi:

Sigma Expo Group, en büyük endüstri fuarı etkinliği de dahil olmak üzere Rusya’daki önde gelen endüstri fuarlarının organizatörüdür: Uluslararası İş Makineleri ve Teknolojileri Fuarı – CTT Expo, Uluslararası Ticari Araçlar ve Teknolojileri Fuarı – COMvex, Uluslararası Otomotiv, Yedek Parça ve Aksesuarları Fuarı – CTO EXPO, Uluslararası Lojistik, Depolama ve Taşımacılık Fuarı – Logistika Expo

Taneva Fuarcılık hakkında bilgi:

Taneva Fuarcılık, bünyesinde bulundurduğu uluslararası fuarlar ile Türk firmalarının yurt dışı pazarlarındaki fuarlara katılımlarını sağlamaktadır. Türkiye Resmi Temsilciliği’ni yürüttüğü Sigma Expo Group firmasının fuarlarına her yıl 100’den fazla Türk firmasının katılımını sağlamaktadır.