Sosyal Medya

Fırsatlar

Cumhuriyetimizin 100’üncü yılına özel ENYAKIT’tan ücretsiz şarj hizmeti

Türkiye'nin ilk elektrikli şarj işletmecisi lisansının sahibi olan ENYAKIT, Cumhuriyetimizin 100’üncü yılına özel, 29 Ekim’de ücretsiz hizmet verecek.

Cumhuriyetimizin 100’üncü yılına özel ENYAKIT’tan ücretsiz şarj hizmeti

 

Türkiye’nin ilk elektrikli şarj işletmecisi lisansının sahibi olan ENYAKIT, Cumhuriyetimizin 100’üncü yılına özel, 29 Ekim’de ücretsiz hizmet verecek.

 

Akaryakıt sektöründeki 35 yıllık tecrübesi ile elektrikli şarj istasyonlarında öncü bir konumda ilerleyen ENYAKIT, Cumhuriyetimizin 100’üncü yıl coşkusunu özel bir kampanya ile taçlandırıyor.

ENYAKIT, Türkiye çapındaki tüm elektrikli şarj istasyonlarında 29 Ekim tarihinde geçerli olmak üzere ücretsiz şarj hizmeti verecek. Kampanyadan bir gün boyunca tüm ENYAKIT üyeleri faydalanabilecek. Üyelik işlemleri tamamen ücretsiz olarak hızlı, kolay ve güvenli bir seçenek sunan ENYAKIT uygulaması üzerinden gerçekleştirilebilecek.

Üstün, benzersiz ve konforlu hizmet

ENYAKIT Genel Müdürü Tayfun Şenses,

“ENYAKIT olarak Türkiye’nin enerji dönüşümüne katkı sunmaya ve geleceğin teknolojileriyle ülkemizi yarınlara taşımaya devam ediyoruz.   Cumhuriyetimizin kuruluş yıldönümünde tüm kullanıcıları kaliteli hizmetimizle buluşturmak üzere özel bir kampanyayı hayata geçirdik. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, tam 100 yıl önce, Türkiye’nin geleceğine ışık tutan bir devrimle hayata geçirdiği Cumhuriyetimizin kuruluş yıldönümü kapsamında, tüm üyelerimize bir gün boyunca ENYAKIT istasyonlarından ücretsiz hizmet sunuyoruz. Türkiye’nin yüzde 80’ini kapsayan ENYAKIT elektrikli şarj istasyonlarımızda,  tüm elektrikli araç kullanıcılarını, en-ix teknolojimizin benzersiz ve konforlu hizmetini deneyimlemek için bekliyoruz” dedi.  

EN hızlı, EN kolay ve EN güvenli en-ix teknolojisi

 

ENYAKIT, tüm kullanıcılarına kesintisiz, özgürce seyahat imkanı sunarken, ENYAKIT uygulaması da en-ix teknolojisi sayesinde üstün bir müşteri deneyimi sunuyor. Türkiye sınırları içindeki elektrik alımları için EN hızlı, EN kolay ve EN güvenli yönetim sistemini sunan en-ix teknolojisi araç tüketimlerini kontrol edebilirken, çeşitli ödeme sistemleri ile birlikte kredi kartı tanımlama alt yapısı kullanarak temassız ödeme imkânlarından yararlanılabiliniyor. Dünyada ilk ve tek olan en-ix teknolojisi sayesinde sistem aracı ve kullanıcıyı anında tanıyor.  Şarj dolum işlemi, soket araca takıldığı anda otomatik olarak başlıyor ve ödeme işlemi de uygulama üzerinden kolayca yapılabiliyor.

 

ENYAKIT uygulaması AppStore ve Google Play Store üzerinden ücretsiz olarak indirilebiliyor.